Jorinde is jarig!

Hieperdepiep Hoera! Jorinde is vandaag jarig en wordt 28 jaar. Ik wil haar op deze manier even in het zonnetje zetten, omdat ze altijd voor mij klaar staat en het echt verdient. Ze is er altijd voor mij geweest als ik haar nodig had en dat is ze nog steeds. Wij zijn niet alleen zussen, maar ook nog eens goede vriendinnen en ik kan haar echt alles vertellen. Je zult een vriendin kunnen begrijpen, maar als deze vriendin ook nog eens je zus is zal je haar nog beter begrijpen. Je hebt samen veel meegemaakt en hebt vaak aan één blik al genoeg.

Vandaag zal ze na maanden moeten wachten eindelijk haar lang verwachte MAC cadeautje krijgen! Deze zal ze binnenkort vast aan jullie vol trots zal laten zien.

Vorige

Favorieten 2011

Volgende

Shoplog – Amstelveen

11 Comments

  1. Gefeliciteerd met Jorinde! :) x

  2. Ahh..wat lief. Tot vanavond zusje!

  3. Gefeliciteerd :)
    x

  4. gefeliciteerd!! PS. Kerst is over, maar ik wil je nog steeds een cadeau geven.. Doe mee met mijn ‘Mystery fashion goodiebag’ giveaway met Monki, Pull & Bear goodies en meer! http://cyliaaaa.blogspot.com/2011/12/giveaway-x-mystery-fashion-goodiebag.html

  5. Gefeliciteerd Jorinde!

  6. Iets te laat, maar alsnog gefeliciteeeerdd =D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén