Weetjes over mij (Amanda)

294548_178165188935368_1198620156_n
Jorinde schreef eergister een artikel met weetjes over haar. En blijkbaar vonden jullie dit een heel leuk artikel, want de statistieken en comments schoten omhoog. Ik moest er dus ook maar eens aan geloven, want jullie waren ook erg benieuwd naar weetjes van mij!

Foto's Jaquar 102
Zagen jullie dat witte paard in Jorinde haar artikel? Dat paard is van mij geweest. Ik heb hem vanaf mijn 11e tot mijn 14e samen gedeeld met mijn nicht. Nog wat bijzondere weetjes: toen ik een paar maanden uit was ging mijn moeder met mij in de wagen al langs stal. Ik was dus nog maar een baby toen ik voor het eerst bij dit paard kwam. Ik heb op dit paard leren paardrijden. Ook leeft hij nog steeds. Hij is inmiddels rond de 30 en wordt niet meer bereden, omdat hij dat niet aankan. Maar hij blijft voor mij erg bijzonder. Soms ga ik nog langs stal om hem te poetsen en zijn stal te mesten. Het is trouwens een hij en het is eigenlijk een pony, maar voor jullie gemak noem ik het maar even een paard haha.

Wisten jullie dat… ik een navelpiercing heb? Ik heb hem op mijn 14e laten zetten in mijn eentje. Mijn moeder ging wel mee de zaak binnen, maar ik moest alleen naar boven haha. Mijn ouders wilden het eigenlijk niet (vooral mijn vader niet), maar omdat hij uit het zicht was mocht het. Grappig weetje: het was een kerstcadeau haha. Net zoals mijn paard. Die ‘kreeg’ ik ook voor kerst.


Wist je dat… mijn sterrenbeeld een leeuw is? Ik ben een echte leeuw. Vol met passie en strijdlust. Als ik gelijk heb, heb ik gelijk. Ik ben en geboren leider en ben erg dominant. Als we taken moeten verdelen zal ik vanuit mijn natuur dit gaan doen haha.

Wist je dat… ik een hekel heb aan huisdieren? Ik krijg er echt de kriebels van… alleen van paarden en dierentuin dieren niet. Ik vind katten en honden zo vies (sorry als ik je beledig). Ik vind ze stinken, ik vind hun haren helemaal smerig, ik vind ze onhygiënisch en onpraktisch. Ik ben hartstikke bang voor ze en moet ze ook niet in mijn buurt hebben. Ik had om een gegeven moment het vertrouwen in honden teruggewonnen en toen werd ik gebeten. Nu is het 5 jaar later en is mijn rechterringvinger nog steeds gekneusd. Dit zal nooit meer goed groeien. Als ik heel lang schrijf krijg ik pijn in deze vinger.

Vakantie duitsland jo 021
Wisten jullie dat…. ik rook? Ik rook al sinds mijn 14e. Dat is dus al 6 jaar!

Wisten jullie dat… ik langer ben dat Jorinde? Ik ben 1.66 en zij is 1.60 en dat terwijl zij 8 jaar ouder is. Ik pest haar daar altijd mee haha.

294548_178165188935368_1198620156_n
Wisten jullie dat… ik in augustus 3 jaar samen ben met mijn vriend. Hij heet Wim en is iets langer als mij. Een klein mannetje dus haha. Ook is hij 5 jaar ouder dan mij. Hij noemt mij altijd zijn groene blaadje haha.

530102_294079897343896_935568789_n
Wisten jullie dat…. ik alles doe voor een foto? Daar bedoel ik mee dat ik lach als ik oncomfortabel zit? Pijn heb? Iets in mijn oog heb? Alles voor een leuke foto haha.

Een hele hoop weetjes! Ik hoop dat jullie mij op deze manier wat beter hebben leren kennen. Zouden jullie het leuk vinden als we binnenkort weer een Q&A doen?

Wat wist jij nog niet van mij

Vorige

Review – Heerlijk zeepje uit Duitsland

Volgende

Lush – The Brightside

41 Comments

 1. Echt super leuk om dit te lezen!! :-)

 2. Echt super leuk om dit te lezen!! :-) En een Q&A is altijd goed!

 3. Wat leuk om te lezen!

 4. Tof om te lezen! Ik ben ook leeuw van sterrenbeeld :)

 5. Leukleuk! :D Een Q&A lijkt me ook heel leuk!

 6. wat een ontzettend mooie foto met je vriend! gefeliciteerd met jullie (bijna) 3 jaar :)

 7. Wat leuk om te lezen! En wat een leuke foto’s ook!
  Heel grappig om te lezen dat je huisdieren niets vind, ik ben echt een dierenfreak en wij hebben 3 katten en binnenkort een hondje hihi ;-)

 8. Aah wat super om te lezen! Echt een heel leuk artikel!

 9. Leuk om te lezen :-)

 10. raar dat je niet van huisdieren houdt :)

 11. Marije

  Wat een leuk artikel!! Ik hou zelf erg van katten, maar al die haren overal vind ik ook maar niks.

 12. Leuke weetjes! Er klopt wel iets niet bij de lengtes. Twee keer 1.66? :-)

 13. Lieve foto van jou en je vriend!

 14. leuk om te lezen :D

 15. leuk om te lezen. ik heb ook een nagelpiercing en bij mij was dat hetzelfde verhaal. mijn ouders zeiden altijd dat ik hem mocht laten zetten als ik 16 pwas. op 1 april zei ik dat ik een navelpiercing ging zetten en zij dachten dat het een geintje was totdat ze doorhadden dat ik serieus was. mijn moeder ging ook mee maar wilde niet mee naar achter. mijn zusje ging wel mee want zij wilde ook een navelpiercing en zien hoe het ging. toen ze had gezien hoe het bij mij ging wilde ze hem niet meer hahaha

 16. Haha erg leuk om te lezen. En nee je beledigd mij niet hoor met een hekel aan huisdieren. Dat is ieder voor zich toch? Hoewel ik zeker weet dat mijn hond je weer over je angst heen zou kunnen helpen. Honden die bijten ligt meestal aan de opvoeding ;) Ik ben dan schorpioen (mijn vriend leeuw) Maar ik ben toch de dominanste van ons twee haha. Hetzelfde heb ik gelijk moet je met hele goede argumenten komen wil ik er van af stappen.

 17. heel leuk om te lezen! die foto van jou en je vriend is echt mooi:)

 18. Lin

  Wat!! Huisdieren :o
  Ennuh, ik ben ook een stugge roker ;)

 19. Leuk om wat meer over je te weten te komen! :-)

 20. Leuk om te lezen! Alleen staat er volgens mij een foutje. : Ik ben 1.66 en zij is 1.66
  xxxxx

 21. wat een leuke foto met je vriend :) leuk om te lezen!

 22. Hele leuke weetjes! Ik ben ook een leeuw en ik herken wel wat je schrijft over die karakter trekken.
  Ahh snap wel dat je geen vertrouwen meer hebt in huisdieren. Vroeger was ik ook altijd een beetje bangig voor huisdieren maar ik vond ze wel altijd heel leuk. Afgelopen kerst heeft mijn zus een puppy gekocht en langzaam ben ik echt naar haar toe gegroeid maar dat komt ook omdat het een heel erg lief en aaibaar knuffelbeestje is met absoluut geen kwaad in zich. Dus nu ben ik helemaal gek op haar. Sorry ik wilde het eventjes vertellen hihi. Maar ik snap dat je, onder andere door wat je hebt mee gemaakt, gewoon niets hebt met huisdieren. Paarden zijn toch ook super leuk :D

 23. Geen paard in de gang, maar een paard onder de kerstboom! Of een pony. Wel een lieverdje om te zien, leuk dat je er ook nog eens naar toe gaat. :) Ik heb twee keer paardgereden en vond het echt geweldig, maar vooral het poetsen en het paard voeren. xD Ondanks dat die knol hartstikke vals was. Leuk om ook weetjes over jou te lezen lady. :)

 24. Wat leuk om te lezen! Die foto van jou en Wim is zo leuk :)

 25. Erg leuk om te lezen. :) Leuke foto’s ook.

 26. De foto van jou en je vriend is zo schattig!

 27. Leuke facts! Altijd leuk om wat meer persoonlijke dingen te lezen van de persoon achter de blog!

 28. Jouw feitjes zijn ook leuk om te lezen. Ik hou ook niet van huisdieren en ben ook een roker.

 29. Echt super leuk om dit over je te lezen, Amanda! En wat een lieve foto met je vriend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén