Review – Heerlijk zeepje uit Duitsland

Foto's vakantie Duitsland 3 084
In onze shoplog van alweer bijna een jaar geleden konden jullie zien dat wij heel wat zeepjes in Duitsland hadden gekocht. Omdat ik zo tevreden ben over één van de zeepjes wilde ik hem toch voor jullie reviewen. Dit zeepje verdient echt een apart artikel, zo fijn is hij.

Foto's vakantie Duitsland 3 082
Foto's vakantie Duitsland 3 087
Het zeepje heeft alleen een klein etiket erop. Een subtiel, maar mooi etiketje. Het doet me echt denken aan een bedrijf dat handgemaakte producten verkoopt. Hier wordt aan de detail gedacht. In het zeepje zie je dat er een kleine dennenboom uit gesneden is, hoe schattig? Een leuk detail als je het mij vraagt. Helemaal als je bedenkt dat dit zeepje naar dennen ruikt (de geur van het Zwarte Woud). Aan de onderkant zie je een kartelrand. Ook zo’n detail waar ik erg blij van wordt. Je ziet dat het met liefde gemaakt wordt.

Foto's vakantie Duitsland 3 089
In de zeep zitten allemaal grote korrels. Ik denk dat het een bepaalde soort zaden zijn. Deze zaden zorgen ervoor dat dit zeepje zo speciaal is. Je komt wel eens zepen tegen die tegelijkertijd scrubben. Nou ik kan je vertellen…

Dat is dit zeepje niet! Dit een een massagezeep, ten minste zo ervaar ik hem. De korreltjes masseren mijn huid echt heerlijk terwijl ik me aan het inzepen ben. Het is zo ontspannend, niet normaal! Ik word er helemaal een beetje zen van haha. Ik ga me extra lang inzepen, omdat ik het gevoel zo fijn vind. Dit ben ik nog niet eerder bij een zeep tegen gekomen en ik baal dat deze niet in Nederland te koop zijn.

De geur is trouwens ook heerlijk ontspannend. Het is een zachte basisgeur, maar je ruikt ook een dennengeur. Het doet mij denken aan het zwarte woud en de mooie bossen daar. Ik vind dennen sowieso al heerlijk ruiken, maar door de herinnering vind ik hem natuurlijk nog lekkerder.

Ik heb dit zeepje gekocht in een dorp in Duitsland. Ik betaalde € 3,90. Ik had trouwens de versie van 50 gram, maar ze hebben ook nog grotere stukken. Hier kun je meer lezen over de winkel die deze zeepjes maakt en verkoopt. Zo kun je het adres opschrijven voor als je een keer in de buurt bent. Ook verzenden ze buiten Europa! Dus je kunt eventueel online bestellen.

Vorige

Fairy Tale Nail Art

Volgende

Weetjes over mij (Amanda)

22 Comments

 1. Wat leuk zo’n zeepje met zo’n kartelrand! :D Hij klinkt erg goed, vooral als massagezeep!

 2. Klinkt als een fijn zeepje!

 3. ziet er leuk uit :)

 4. Lijkt me heerlijk zo’n massagezeep. En hij ziet er ook erg leuk uit!

 5. wauw je slaagt erin om zeep echt fantastisch te doen klinken :D ben helemaal overtuigd

 6. Klinkt als een heerlijk zeepje!

 7. klinkt als een lekker zeepje :)

 8. Klinkt als een fijn zeepje!

 9. Lijkt mij een heeeerlijk zeepje! :)

 10. Klinkt heerlijk, zo’n massage is nooit weg. zeker na een dag veel lopen is het heerlijk op je benen en voeten. Jammer dat ze het niet in Nederland verkopen.

 11. Bo

  Ziet er apart uit en klinkt echt goed!

 12. Dat klinkt goed! Het lijkt op dragon fruit haha.

 13. Lijkt me een erg fijn zeepje.

 14. Interessant zo’n massagezeep. Leuke vorm ook trouwens geïnspireerd van een dennenboom. Je zou inderdaad denken dat de korrels scrubdeeltjes zijn, maar juist niet :)

 15. Linda

  Wat een schattig zeepje! Ik heb vanmiddag het pakketje met de prijzen ontvangen, nog bedankt!

 16. Ha wat leuk! Ik maak ook zo’n “massagezeepjes” :D Ik vind ze zelf ook geweldig!

 17. Klinkt erg goed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén