Lush–The Godmother

Vandaag een review van The Godmother zeep van Lush.

Dit zegt Lush zelf over de zeep: “ Laat je betoveren door de fee Godmother met onze beroemde geur Snow Fairy ( suikerspin en bubbelgum). Prachtig roze en o zo charmant.

Zelf ben ik niet zo van de vaste zeepjes, omdat mijn huid er een beetje ruw van wordt. Toch gebruik ik soms wel de zeepjes van Lush, omdat ze lekker ruiken en het toch weer even wat anders is als een douchgel. Ik wrijf het zeepje eerst over een puf heen zodat hij lekker goed kan gaan schuimen. Ik ben één van de fans van de geur snow fairy, hoewel ik hem niet te lang achter elkaar moet gebruiken, omdat hij anders gaat vervelen. Het zeepje vond ik een beetje naar wijn ruiken en ben tot de conclusie gekomen dat hij naar wijnballen ruikt. Ik vind hem niet meisjesachtig ruiken, juist door de wijngeur die ik ruik vind ik hem wat vrouwelijker. Eenmaal in contact met water smelt het zeepje wel snel, dus probeer te voorkomen dat hij steeds nat wordt als je hem ergens neerlegt. Leg het zeepje ook het liefst in een zeepbakje, want hij laat een kleurig laagje achter op de plek waar hij ligt. Ik vind dit een aanrader.

Voor een stukje zeep van 100g betaal je €4,45. De zeep is te koop in één van de lush filialen of op www.lush.nl Deze review is geschreven door Jorinde

Vorige

Inglot free system magnetic palette #2

Volgende

Nox Twilight – Sugar Plum

  1. Ik kreeg ooit een een ”sample” van the godmother. Eerst dacht ik dit lijkt wel op een fruitella snoepje ik twijfelde echt of ik het niet even zou proeven haha maar ik kwam er gelukkig op tijd achter dat dit dus zeep is. Het zag er echt uit als een snoepje! ;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén