Afgelopen april kocht ik bij de Lush een zeepje met de naam ‘Sexy Peel’. De zeep ziet er misschien niet zo spannend uit, maar niets is minder waar. In deze review ga ik jullie daar meer over vertellen.

Wat zegt Lush over Sexy Peel?
Wat wekt jou ‘s ochtends? Zijn het de vogeltjes die vrolijk fluiten? Is het een lekker kopje koffie? Vers geperste sinaasappelsap? Of een irritante wekker? Waarschijnlijk dat laatste….krijg je goede humeur dan terug met Sexy Peel. Gebruik verse limoen-, grapefruit- en citroensap om je slaperigheid weg te wassen en terug te keren in het land der levenden.

Wakker maakt deze zeep je zeker, de geur van citrus is erg verfrissend en lekker. Ik vind de Sexy Peel zo fijn, omdat het een zeep is met een heftige geur die niet gelijk vervliegt. Deze zeep blijft zeker een paar uur hangen. De zeep gebruik ik op verschillende manieren. Als eerste gebruik ik als zeep, waarin hij in een bakje ligt. Ik snijd eerst een stukje af, omdat de zeep in een bakje ligt waar je telkens als je je handen wast water mee terug brengt in het bakje. Hierdoor gaat de zeep smelten en is hij eerder op en kan hij gaan schimmelen. Sexy Peel geeft een romige structuur af met veel schuim. Na gebruik ruiken mijn handen heerlijk naar citrus. Ik gebruik hem ook onder de douche in een Puff. Hierbij haal in de zeep over de Puff, waardoor hij ontzettend veel schuim afgeeft. Hij kost € 5,45 wat ik niet duur vind voor een handgemaakte zeep. Je kunt maanden met zo’n zeepje doen. Hierdoor ben je goedkoper uit dan wanneer je een douchegel gebruikt.