Vandaag weer een opgemaakt artikel voor jullie. De laatste tijd ben gefocust ben om producten op te maken, omdat er sommige producten steeds bijna op zijn, maar ik ze steeds laat liggen.


Sabon Body Scrub Tropic
Deze bodyscrub heb ik ongeveer een jaar geleden gekocht van mijn verjaardag geld. Hij rook ontzettend lekker en ik was er erg zuinig op. Helaas begon hij de laatste paar weken minder lekker te ruiken dus werd het tijd om hem op te maken. Deze scrub bevat ook olie waardoor je huid heerlijk gevoed blijft, ook blijft de geur de hele dag hangen. Ik houd niet erg van scrub, maar deze vind ik zo fijn dat ik hem nog wel een keer zou kunnen kopen. Ik vind hem wel erg duur, maar zeker zijn geld waard.
Hij bevat 500 gram en kost € 26,95

Rituals calming bed & body mist
ik heb al eerder een review over dit product geschreven. Daarin vertelde ik dat deze spray ontzettend lekker ruikt, maar ook snel vervliegt. Erg jammer, want hij is niet erg goedkoop. Ook zou je van deze spray eerder in slaap vallen, maar bij mij gebeurt dat niet. Ook zie je niet wanneer de spray op is, wat een nadeel is, want ik stond voor de verassing dat de spray in ene op was. Terwijl als de verpakking doorzichtig was, je dit veel sneller kunt zien. Ik zal deze spray niet nog eens kopen.
Bevat 50 ml en kost € 15,90

Hema nagellakremover
Ik kan hier erg kort over zijn. Hij verwijderd mijn nagellak goed, maar is niet anders dan doorsnee nagellak removers. Ik zou hem nog eens kopen, omdat hij goedkoop in verhouding met de inhoud.
Bevat 250 ml en kost € 0,95

Dove go fresh douchegel
Deze douchegel zat ooit in een setje, waar ik helaas de prijs niet meer van weet. Ik heb deze douchegel vooral in de zomermaanden gebruikt en hij was heerlijk verfrissend met warm weer. Hij ruikt lekker zoet met een frisse ondertoon. Ook voedt hij de huid en hoef ik me na gebruik van de douchegel niet meer in te smeren. Ik zou deze douchegel wel een keer opnieuw kopen.
Bevat 55 ml.


Gliss shampoo & conditioner
Zoals jullie kunnen zien heb ik twee shampoos van dit merk opgemaakt. Dit is de beste shampoo & conditioner die ik ooit heb gebruikt. Ik ga er niet teveel over verklappen, maar er komt nog een review van deze producten!

Gliss kur total repair 19
Dit product breng je aan nadat je je haar hebt gewassen. Een soort conditioner die je dus op je handoek droge haar aanbrengt. Ik vind dat dit product niet veel voor mijn haar doet, behalve het lekker laten ruiken. Het maakt mijn haar niet zachter dan wanneer ik dit product niet gebruik. Ik zal dit product dan ook niet opnieuw kopen.
Bevat 150 ml en kost rond de € 5/6. Is te koop bij diverse drogsterijen.

Euro profit facial cleansing wipes
Dit zijn fijne reinigingsdoekjes. Ze halen al mijn make up er goed af, alleen zou ik willen dat er iets meer product in de doekjes zat. Ik had het idee dat ze soms iets natter moesten zijn om sneller mijn make up er af te halen. Ook maakt het mijn gezicht droog, maar dat heb ik vaker bij reinigingsdoekjes. Ik zal ze zeker nog eens kopen, omdat er 40 stuks inzitten en omdat ze goedkoop zijn. Vaak zitten er in zulke verpakkingen maar 25 of 30 doekjes.
Kost € 1/1,50 en zijn te koop bij de Kruidvat

Hebben jullie nog producten opgemaakt?