Opgemaakt Jorinde december 2012 – met o.a Sabon, Rituals en Decubal.

IMG_2995

Mijn opgemaakt bakje zat alweer aardig vol, dus het werd weer tijd voor een opgemaakt artikel. Kijken jullie mee?

IMG_2999

Eerst wat haarproducten. De Andrelon haar&hoofdhuid repair shampoo vind ik heerlijk ruiken en maakt mijn haar goed schoon. De Orofluido shampoo ging als een tierelier en ruikt echt goddelijk. Dit is al de zoveelste pot Lóreal elvive masker die ik heb opgemaakt en blijft een toppertje voor mij. Ook het Dove masker viel bij mij goed in de smaak. Over deze producten ben ik allemaal positief. De review kun je vinden als je op de link klikt.

IMG_3000

Tijd voor wat huisgeurdingen. De geurolie van lampe berger is helaas op, want dit is echt een goddelijke najaarsgeur. Ook zijn helaas de geurstokjes van Sabon op, maar ik heb gelukkig een back up omdat ik ze zo fijn vind. De geurkaars van Brise vond ik ook erg fijn voor deze tijd van het jaar. Over deze producten was ik allemaal tevreden.

IMG_3003

Hmm. Ook deze shampoo en body cream van rituals waren goddelijk en waren supersnel op.

IMG_3007

De Balea douche gel vond ik lekker met van die leuke balletjes erin, maar komt van de DM uit Duitsland en is dus is niet makkelijk te verkrijgen. Over de Decubal gezichts foam was ik helaas niet zo tevreden. Hij voelde erg zacht aan, maar deed niks voor mijn huid. Hij is ook bedoeld voor droge huidjes en ik heb meer een gecombineerde huid. De Dove winter care body wash vond ik lekker, maar de LE van vorig jaar vond ik nog veel lekkerder. De back up gebruikt Michel nu dan ook. (hij krijgt altijd de douchegels van mij, die ik zelf wat minder vind haha).

IMG_3011

De Balea Young doekjes heb ik vooral gebruikt bij het verwijderen van swatches, want voor mijn huid waren deze veel te agressief. De Rexona Deo stick vind ik geweldig en ga ik zeker opnieuw kopen. Deze heerlijke handcrème van le couvent des minimes is veel te snel opgegaan. Te koop bij Ici Paris XL. De Sabon doekjes droeg ik bij me in mijn tas. Vooral handig als ik even mijn handen wilde opfrissen. Alcohol vrij en ruiken goddelijk. Ook Amanda vond deze erg lekker ruiken. Logisch, want ze heeft ze zelf voor mij gekocht.

Dit waren weer de spulletjes die ik de laatste tijd heb opgemaakt. Maak jij ook wel eens opgemaakt artikelen? Kan ik even koekeloeren bij je Glimlach

Vorige

Quick Tip – Sabon Shower Oils nu in de aanbieding

Volgende

Favorieten lichaamsproducten van 2012

28 Comments

 1. De dove wintercare lijkt mij ook heeeel fijn!

 2. Leuk om te zien! Ik heb alleen mijn geliefde MAC foundation opgemaakt deze maand ):

 3. Lin

  Die maskers van Elvive zijn inderdaad heerlijk <3
  Ik maak nooit opgemaakt artikelen eigenlijk… Vergeet lege verpakkingen te bewaren!

 4. Opgemaakt logjes vind ik heel leuk om te lezen altijd, weet niet precies waarom maar het laat zien welke producten iemand echt graag gebruikt. Ik heb veel producten ergens in een kastje liggen die ik niet gebruik terwijl de producten die op gaan, juist die fijne producten zijn. Om miskopen te voorkomen helpt het om te zien wat iemand anders echt graag gebruikt :)

 5. die honey touch producten interesseren me wel :)

 6. Leuk om te zien en ook best wel veel! Er zitten best wel wat producten bij waar ik benieuwd naar ben..

 7. Erg leuk om te zien. zo weet je ook gelijk zien wat wel en niet je favorieten zijn.

 8. best veel opgemaakt zeg :D

 9. oohh wat maak je veel lekkere dingetjes op:) De geurolie van Sabon lijkt me heel erg lekker!

 10. Ben heel benieuwd naar de orofluido shampoo! Zien er mij allemaal fijne producten uit.
  Liefs, Laura

 11. Leuk om te zien! Je hebt echt veel opgemaakt in december. Ik ga voor deze maand ook een opgemaakt artikel maken. Het is me voor het eerst gelukt om echt vanaf het begin alle producten die ik opmaak in een bakje te doen, haha.

 12. Die spulletjes van Rituals lijken me heel fijn. Die body wash van Dove heb ik ook nog staan, die moet ik ook maar eens gaan gebruiken haha

 13. heel leuk om te zien, je hebt veel opgemaakt!

 14. Wowie, dat zijn best veel producten! Nu ben ik best benieuwd naar het L’Oreal haarmasker, zoek zelf nog een goede voor een redelijke prijs :)

 15. Oeh.. heerlijke spulletjes heb je opgemaakt. Vooral de shampoo en bodycream van Rituals zien er heel fijn uit!

 16. die rituals producten zijn heerlijk, ik gebruik ze momenteel met veel liefde!

 17. Leuk om te zien. Ik maag ook altijd “opgemaakt” filmpjes.

 18. Er zitten goede producten tussen :)

 19. die wintercare producten van Dove lijken mij nog altijd errrg fijn.

 20. Leuk om te zien welke producten je hebt opgemaakt! Het laat wel zien welke producten iemand zo fijn vond dat ze het hele product opmaakt. Zelf wil ik binnenkort een opgemaakt filmpje maken. :)

 21. Leuke spulletjes! x

 22. Aardig wat opgemaakt! Krijg er altijd zo`n blij gevoel van als ik iets opgemaakt heb haha

 23. Wauw wat heb je veel opgemaakt! Wel fijne producten.x

 24. Jaaah het masker van Dove!!! Ik heb er nu ook 1 en ik vind het ge-weldig

 25. Ik vind die maskers van Dove ook echt superfijn!! Maakt je haar zo ontzettend zacht, heeerlijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén