Favorieten lichaamsproducten van 2012

favorietenkwasten en opgemaakt 018
Yes, het tweede favorieten filmpje is er weer. Lichaamsproducten, wij zijn er zo dol op. Heerlijk toch als je je lichaam kunt verwennen met producten die lekker ruiken, maar ook nog eens goed werken? Vandaag laten wij jou onze favorieten van 2012 zien.
 

Favorieten lichaamsproducten van 2012

 

Vorige

Opgemaakt Jorinde december 2012 – met o.a Sabon, Rituals en Decubal.

Volgende

Gastartikel – Met vriendinnen gaan shoppen

25 Comments

 1. Wat een gezellig filmpje om mee wakker te worden ;-) leuk gedaan!

 2. Leuke producten! Ik heb die shampoo zelf ook :)

 3. Leuk filmpje! En wat een mooie producten!

 4. Leuk filmpje en mooie producten!

 5. Sweet lemon douchegel ruikt zo heerlijk haha!
  Lekkere producten :)

 6. Lin

  Die handcreme van The Body shop is ook een favoriet van mij!

 7. Wat een leuk filmpje zo op de vroege morgen. :)

 8. Heel leuk filmpje meiden! Ik heb gelukkig niet hele droge handen maar wel droge lippen, ik heb de Hemp lippenbalsem van TBS die is echt favoriet. ..
  En Sabon lijkt me heerlijk

 9. Mooie favorieten! Voor mij zullen daar in ieder geval een paar producten van The Beauty Bakery bij zitten :)

 10. Ik zag ‘m gisteravond al, heel leuk filmpje! Die douchegel van TBS van de Earth Lovers lijn lijkt me echt fijn. Ik zat nog te twijfelen om er een paar te kopen tijdens de sale, maar heb ik helaas niet gedaan! Dat zeepje van Lush lijkt me ook enorm lekker, ik houd van marsepein :D

 11. Wat een mooie producten!

 12. Wat een heerlijke producten! Leuk filmpje trouwens :)

 13. Heel leuk filmpje, Ik vind de handcrème van TBS ook super lekker

 14. Wat een leuk filmpje zeg! Ik volg jullie blog sinds een paar dagen en had nog geen filmpje gezien van jullie, wat zijn jullie leuk samen als zussen, wat tof dat jullie zo’n band hebben en samen bloggen! :)

 15. hele fijne favorieten! vooral de snowcake zeep en de earth lovers van ben ik ook helemaal fan van :)

 16. Die hennep handcreme’s van de Bodyshop zijn echt geweldig, die van L’occitane heb ik nog liggen om te testen :)

 17. Er zitten heerlijke producten bij..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén