Gastartikel – Met vriendinnen gaan shoppen

Fietsen_-_Foto_(c)_Bikester_(52)
Wat is er nou leuker dan heerlijk shoppen samen met je vriendinnen? Ga gezellig samen op pad om de nieuwste kleding en accessoires te scoren en praat weer even lekker bij onder het genot van een heerlijk kopje koffie met een stuk taart. Of wanneer je in de winter gaat: onder het genot van een kop warme chocolademelk, met slagroom uiteraard. Ga met de trein naar een stad die ver weg ligt, of spring op de fiets en zoek het lekker dichtbij.
 

Fietsen_-_Foto_(c)_Bikester_(82)
Vervoer
Je kunt ervoor kiezen om ver weg te gaan shoppen. Ga bijvoorbeeld naar die ene stad waar je zoveel positieve berichten over gehoord hebt, maar waar je nog nooit zelf geweest bent. In dat geval is de trein een uitstekend vervoersmiddel. Zo kunnen jullie ongestoord kletsen terwijl jullie naar de plek van bestemming worden gebracht. En vaak bevinden stations zich ook nog midden in het centrum. Ideaal, toch? Een stad bij jou om de hoek is natuurlijk ook een prima optie. Gezellig met z’n allen op de fiets. Zorg dan wel dat jullie
grote fietstassen hebben, zodat alle gescoorde items ook mee terug kunnen.

De inwendige mens
Natuurlijk moet je wel goed voor jezelf zorgen op zo’n dag. Zoek halverwege de dag een gezellig terrasje op en drink daar met z’n allen een
heerlijke kop koffie en een lekkere snack, terwijl jullie samen alle aankopen en laatste nieuwtjes en roddels bespreken. Een lekker stuk taart mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Je loopt tenslotte wat af op zo’n dag. Eenmaal weer op krachten gekomen pakken jullie de draad gewoon weer op en als de winkels gesloten zijn, zoeken jullie samen een restaurant uit waar jullie neerploffen met al jullie aankopen. Na zo’n inspannende dag hebben jullie natuurlijk wel een heerlijke maaltijd verdiend. Als alle magen weer gevuld zijn, kan de terugreis weer beginnen. Wat zullen jullie moe en voldaan zijn als jullie thuis zijn. Gauw de aankopen laten zien aan manlief en dan lekker je bed in!

 

Vorige

Favorieten lichaamsproducten van 2012

Volgende

Oefening voor een shoot voor morgen!

  1. Wat een leuk en gezellig artikel, komt helemaal niet advertorial achterig over (gelukkig), ik ben dol op shoppen met vriendinnetjes, lekker winkels instruimen, goed slagen en lekker lunchen in een leuk restaurantje, super gezellig!

  2. Mooi geschreven! en herinnert je toch weer even van ‘o ja ook een leuk idee om binnenkort weer eens te doen’

  3. Heel leuk geschreven. Moet inderdaad snel weer gaan shoppen met vriendinnen.

  4. Jaaa, met vriendinnen shoppen is leuk! Heb er nu ook al weer zin in :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén