clip_image002Jaren terug ging ik met mijn vriendinnen op roadtrip naar België. Ik heb hier zulke warme herinneringen aan. We gingen met de auto naar België en de heenweg was al een feestje op zich. Leuke muziek, veel kletsen, lekkers en gezelligheid. In dit artikel geef ik je inspiratie om van jouw roadtrip ook een feestje te maken.

clip_image003
Wij huurden een huisje via Airbnb. Hier vind je de leukste huisjes vind ik zelf. Geen massa park, maar juist unieke huisjes waar je er maar één van kunt vinden. Ik denk dan aan een boshuisje met houtkachel en jacuzzi. Avonden kletsen en met warme chocomel naar de sterrenhemel staren. Zo ontzettend gezellig!

clip_image004
Met mijn vriendinnen vinden we het leuk om gezamenlijke activiteiten te doen op vakantie. Denk aan een Escape room waarbij je goed moet samen werken om te ontsnappen uit een ruimte. Maar ook aan ouderwetse bordspelletjes onder het genot van een hapje en drankje. Eerlijk toegegeven, ik ben niet fanatiek en vind het vooral leuk om samen te spelen. Mijn favoriete spel van de laatste tijd is het spel Kwakzalvers van Kakelenburg. Je moet je eigen drankje brouwen en zoveel mogelijk punten verdienen. Maar je ketel kan ook ontploffen waardoor je veel minder punten krijgt. Spannend dus en het spel ziet er ook nog eens mooi uit.

clip_image006
Een andere gezamenlijke activiteit die je kunt doen is Geocaching. Hierbij ga je op zoek naar een schat in de natuur door middel van je telefoon. Het leuke vind ik om dit in 2 teams te doen waarbij je contact houdt via een portofoon. Onze tip is om te kiezen voor portofoon verhuur in plaats van een setje aan te schaffen. De huurkosten voor 2 portofoons vielen ons reuze mee. En er dan een wedstrijdje van maken welk team de meeste schatten kan vinden!

Hopelijk heb ik je wat tips of ideeën kunnen aanreiken om met jouw vriendinnen een onvergetelijke roadtrip te maken met veel gezelligheid en samen zijn met elkaar.