clip_image002
Voordat ik kinderen had vond ik het fantastisch om verre reizen te maken naar Canada en Amerika. Sinds wij een kind hebben wat wagenziek is, zijn onze mogelijkheden beperkt om zo ver te vliegen. Gelukkig is er in Europa ook zoveel moois te ontdekken dat wij onze opties aan het bekijken zijn voor de komende vakantie in 2022, maar dan met 2 kinderen. In dit artikel laat ik je 3 mooie vakantielanden van Europa zien.

clip_image002
Zwitserland
Mijn man en ik zijn een beetje verliefd geworden op Zwitserland. Hier willen wij al jaren heen en Zwitserland staat bovenaan ons lijstje om komende vakantie naar toe te gaan. We willen dan naar het dorp Lauterbrunnen. Dit ligt in Bern. Zeg je watervallen dan zeg je Lauterbrunnen. Een idyllisch dal met alleen maar watervallen om je heen. Een sprookje om door heen te wandelen en te verblijven. We hebben camping Jungfrau op het oog, omdat deze zo fijn gelegen is en ook huisjes verhuurd. Een tent zie ik echt niet zitten met 2 jonge kinderen.

clip_image004
Denemarken
Ik heb zoveel goede verhalen gehoord over Denemarken als stedentrip. Ik heb het dan natuurlijk over Kopenhagen. Het schijnt een hele gezellige en schone stad te zijn. Mijn broer is een aantal jaren terug met zijn gezin naar Denemarken geweest en dit was de leukste vakantie tot nu toe. Veel natuur, goede wegen en voor de kinderen Legoland.

clip_image006
Italië
Italië is ook zo’n land waar ik eigenlijk vooral veel mensen over hoor als zonvakantie, maar Italië heeft nog zoveel meer moois te bieden. De Dolomieten zijn een bergketen die me aan Canada doet denken. Grote rotspartijen, sneeuw en blauwe meren. Wauw en dat gewoon in Europa! Hier wil ik zeker nog eens naar toe.