3 x zomerse bestemmingen

clip_image001
Zo tegen het einde van het jaar is het voor altijd weer tijd om onze vakantie van 2023 voor te bereiden. Bij onze werkgevers moet er vrij worden gevraagd en afhankelijk van de periode wanneer we gaan kiezen wij bestemmingen uit. In dit artikel deel ik 3 mooie zomerse bestemmingen met je.

clip_image001
In 2015 zijn wij al eens eerder in Oostenrijk geweest. Deze reis heeft mijn voorliefde voor reizen aangewakkerd. Ik had nog nooit zulke grote bergen en mooie uitzichten gezien. De natuur is schoon en groen, nog puur en lijkt soms wel onaangeraakt door mensen. De balkons met geraniums ervoor laten je in een sprookje wanen. Tijdens deze vakantie hebben wij echter maar een heel klein gedeelte van Oostenrijk gezien. Er is nog veel te ontdekken dat we hier graag eens naar terug gaan.

clip_image003
In de zomer van 2019 hebben wij een rondreis gemaakt door de Balkan. Hierbij hebben wij ook Montenegro doorkruist. Een nog vrij onbekend land, maar het is er schitterend. Het buurland Kroatië is veel populairder bij mensen, maar Montenegro is vergelijkbaar en een stuk voordeliger. Via Sunweb boekten we veelal een betaalbare accommodatie

clip_image005
Italië staat al een aantal jaren op ons wensenlijstje. Met name het gebied in de Dolomieten spreekt ons enorm aan. Prachtige bergen en als ik de foto’s zie waan je je af en toe in Canada. Aan onze rondreis door Canada hebben wij mooie herinneringen. Bijzonder dat je in Europa ook zulke mooie gebieden hebt.

Ik hoop dat ik je inspiratie heb kunnen geven met deze 3 mooie zomerse bestemmingen. Welke plannen heb jij voor de zomervakantie van 2023?

Vorige

3 x keuken stijlen

Volgende

Je hond verzekeren? Hier moet je op letten

  1. Brainsclub’s vibrant community, where intellect meets creativity.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén