clip_image002
Ik hoor steeds meer mensen om mij heen die een boot kopen of huren en deze als een camper of caravan gebruiken om rond te trekken. Weekenden weg en leuke steden in Nederland bezoeken. Maar je kunt natuurlijk ook verder rond trekken als je wat langer de tijd hebt en Europa ontdekken! Ik laat je graag 3 mooie bestemmingen in Europa zien waar je een heerlijke vaarvakantie kunt ervaren.

clip_image003
Italië

Italië wordt omringt door de zee en je vindt hier vele kust steden waar je heerlijk kunt vertoeven. Vooral in de zomer heb je bijna altijd garantie van mooi weer. Zwoele zomeravonden, wijntjes, gezellige muziek en natuurlijk het heerlijke eten. Hier kun je zeker een paar weken door brengen zonder je te vervelen.

clip_image002[1]
De Azoren, Portugal

De Azoren vallen onder Portugal en bevinden zich middenin de Atlantische Oceaan. Best een eind varen, maar als je eenmaal op de Azoren bent is dat het ook waard. Je wordt omringt door prachtige groene eilanden waar je mooie wandelingen kunt maken. Je vind hier ook prachtige watervallen om te ontdekken.

clip_image005
Faeröer eilanden
Als laatste sluit ik af met een bestemming die al heel lang op mijn wensenlijstje staat: de Faeröer eilanden. Deze eilanden liggen tussen Schotland, IJsland en Noorwegen in. Geen warme bestemming, maar daar kun je je op kleden. Een totaal andere vaarvakantie dan Italië en Portugal. Denk aan ruige kust, groene en kale bergen, de mooiste watervallen en rust. Er wonen weinig mensen op dit eiland dus je kunt dit eiland in alle rust verkennen. Je kunt deze vaarvakantie goed combineren met één van de genoemde landen: Schotland, IJsland of Noorwegen. Of combineer ze allemaal en ga een paar maanden rond trekken! Dat klinkt als een droomvakantie voor mij.

Begint het al te kriebelen? Via deze website kun je eens kijken of een vaarvakantie voor jou een optie is. Wie weet zit er een boot tussen waarmee jij jouw droomreis kunt gaan maken.