Veluwe
Wie droomt er nu niet van een eigen vakantieplek waar je het hele jaar naartoe kunt gaan? Het grootste voordeel vind ik dat je niet iedere keer met spullen hoeft te schouwen. Veel spullen kun je laten staan en daardoor stap je makkelijker in de auto om naar je eigen vakantieplek te gaan. Denk aan weekenden, maar natuurlijk ook een voorjaars- of een najaarsvakantie. Ik laat je de 3 mooiste locaties van Nederland zien waar je je jouw ultieme vakantieplek zou kunnen creëren.

Als kind hadden mijn ouders een keer een seizoen plek op een camping en ik heb hier zulke leuke herinneringen aan. We gingen er dus regelmatig in de weekenden heen, maar ook in de vakanties. We hadden ook echt vakantie in zo’n weekend. De hele dag spelen, geen klok, buiten zijn en eten. Wat een fijne tijd was dat!

Bakkum
Bakkum, Noord-Holland

Afgelopen jaar was ik met de caravan van mijn ouders aan het kamperen op camping Bakkum in Noord-Holland. Een camping vlakbij de duinen en het strand. Het grootste gedeelte van deze camping bestaat echter uit vaste staanders die een seizoen hun chalet neerzetten. Deze moet je in de winter weghalen en ergens neerzetten zoals bij een boer op het land. Ik heb hier de meest leuke en mooie chalets gezien. Iedereen probeert er een eigen, persoonlijke vakantieplek van te maken. Denk aan vlaggetjes, lampjes, kussens etc.

Veluwe
Veluwe, Gelderland
De Veluwe ademt een en al natuur. Mooie bossen, wandelroutes en natuurlijk wildlife. Je kunt er heerlijk fietsen en je komt hier goed tot rust. Ook kun je er ontspannen met een heerlijk boek of tijdschrift. Bij de meeste vakantieplekken bevind je je namelijk middenin de bossen. Er zijn verschillende chalet te koop Veluwe. De mooiste chalets vind ik zelf van hout gecombineerd met zwarte materialen zodat het chalet mooi opgaat in de natuur.

Zeeland
De Zeeuwse Kust, Zeeland

Vrijwel de hele kust in Zeeland is een mooie vakantieplek. Zomers kun je de hele dag op het strand vertoeven en daarna de dag afsluiten met een lekkere barbecue. In de herfst en winter uitwaaien en daarna afsluiten met warme chocolademelk met slagroom en huisgemaakte appeltaart. Ieder seizoen heeft wel weer iets anders te bieden. Hier zou weer een wit houten chalet mooi opgaan in de natuur. Er zijn verschillende chalet te koop Zeeland.

Ik ben heel benieuwd wat jij de mooiste vakantieplek vindt in Nederland! Laat je reactie achter in de comments.