clip_image002
Iets wat al heel lang op mijn wensenlijstje staat is een eigen caravan. Als kind herinner ik me de lange zomervakantie waarin we 3 weken gingen kamperen in Nederland of Duitsland. Lange dagen waarin ik ’s ochtends meteen in mijn pyjama en slippers gingen spelen voor de caravan of in de speeltuin. Om ’s avonds te eindigen met zwarte voeten en een warme douche. Onbezorgde weken vol plezier. Ik wil deze ervaring ook graag aan mijn kinderen mee geven!

Een eigen caravan staat daarom al jarenlang op mijn wensenlijstje. Wij zijn momenteel aan het sparen voor een tweedehands exemplaar en dan specifiek een met een stapelbed. Erg prettig als allebei onze kinderen een eigen plekje hebben waar ze goed tot rust kunnen komen.

clip_image004
Er zijn zoveel mooie campings in ons land te vinden. Denk aan duinen, bossen, maar ook campings aan Zee in Nederland. Zo stonden wij zelf al eens met onze tent op een camping op Texel. We stonden letterlijk in een duinpan en na 1 minuut lopen stonden wij op een strand. Een bijzondere ervaring om ’s ochtends vroeg als de hele camping en het strand nog leeg is te wandelen op het strand. De wind in de haren, zand tussen het voeten en een frisse neus. Het kamperen maakt dat het heel makkelijk is om zo het strand op te lopen en weer snel terug te zijn bij je tent of caravan.

Nu ik kinderen heb kijk ik ook heel specifiek naar een camping waar ook vermaakt voor kinderen is in de vorm van een speeltuin of animatie. Als de kinderen zich vermaken dan vermaken wij ons ook. Wij vinden het ook altijd prettig als er een eet gelegenheid is waar de kinderen een eigen hoekje hebben.

Nog even door sparen, maar we gaan onze droom uit eindelijk verwezenlijken!