Wellness (24)
Sinds wij kinderen hebben hechten mijn man en ik nog meer waarde aan samen tijd door brengen. Echt even tijd zonder kinderen en waar alle aandacht is voor elkaar. Goede gesprekken voeren, lekker eten en wat leuks doen. In dit artikel neem ik je mee in mijn droom weekend weg met mijn partner naar Limburg.

De liefde voor Limburg zit diep, want als kind gingen wij in de zomervakantie vaak naar Limburg. Limburg is natuurlijk super gunstig gelegen, omdat je dit kunt combineren met dagjes weg naar België en Duitsland. Het is er prachtig en wij vinden het onwijs gezellig. Niet zo gek dat Limburg zo hoog op ons wensenlijstje staat ook een weekend samen naar toe te gaan.

Wellness (42)
Allereerst wil ik starten met een goede accommodatie. Voor ons eigenlijk het belangrijkste van het weekend weg, omdat we goede bedden en meer luxe dan thuis willen. Niet geheel onbelangrijk is dat het ook rustig gelegen is zodat wij een goede nacht kunnen doorslapen en ultiem uitgerust wakker worden. Dit wellness hotel Limburg voldoet aan als die voorwaarden. Het ligt middenin de natuur dus met die rust zit het wel goed. Ik vind het ultiem relaxt dat er zelfs een wellness in het hotel zit zodat we na een uitgebreid ontbijt de wellness in kunnen gaan om te relaxen.

Suite (13)
De volgende dag zou je natuurlijk een stad in de buurt kunnen ontdekken, maar dit hotel biedt ook een Toverland arrangement zodat je een dagje uit kunt combineren met een weekend overnachten in het hotel. Ontzettend relaxt dat dit allemaal in één keer geboekt kan worden. Wij houden wel van een dag samen plezier maken in een pretpark. Eens even niet elkaar afwisselen, omdat je twee kleine kinderen hebt en dus altijd achterblijft. Juist de aandacht voor elkaar en samen herinneringen maken.

2019_05_Maashof-0386_A4
De dag erna is het tijd om naar huis te gaan, maar niet voordat we nog wat leuks hebben gedaan. Wij maken graag een mooie wandeling door de natuur of doen een activiteit. Samen de omgeving ontdekken op een chopper. Heerlijk achterop bij mijn man en genieten van het uitzicht. Onderweg pakken we nog een gezellig terras en daarna is het tijd om weer richting huis te keren.

Ik hoop dat ik je inspiratie heb kunnen geven voor een droom weekend weg met je partner. Plan dat weekend weg in, regel oppas en maak tijd voor elkaar. Ik beloof je, die tijd betaald zich uit in een sterke relatie die er weer een tijd tegenaan kan.