clip_image002
We zitten nog middenin de zomer, maar voordat je het weet is dit seizoen weer voorbij. Geen moment te verliezen als je nog op vakantie wilt gaan. Graag laat ik je 3 leuke roadtrips zien zodat je wat inspiratie op kunt doen.

clip_image002
Ik wil graag beginnen met Zweden. Dit land spreekt mij de laatste tijd enorm aan. Ik lees er veel over en in begrijp het. Heel veel natuur, rust en dat relatief dichtbij Nederland. Nu wij door onze kinderen meer gebonden zijn aan kortere reisafstanden is dit een hele goede optie. Hier vind je nog pure landschappen zoals wij ze ook in Canada en Amerika hebben ervaren. Ik kan niet wachten om Zweden met mijn eigen ogen te ontdekken!

clip_image004
IJsland is ook een adembenemend land. Ook wel het land van vuur en ijs genoemd. Dat klinkt mij als avonturier als muziek in de oren. Wederom vind je hier veel natuur, rust en ruimte. Het is nu nog goed vertoeven als je wilt kamperen, maar de temperatuur begint al af te nemen. Het zomer seizoen is in IJsland maar kort.

IJsland kun je bereiken per auto en gedeeltelijk met de boot. Als je nog geen rijbewijs hebt wordt het lastig om je in IJsland te verplaatsen. Er zijn ook onbegaanbare wegen en juist die brengen je bij de mooie plekken! Je kunt een Spoedcursus Rijbewijs volgen zodat dit land nog deze zomer kunt ontdekken.

clip_image006
Schotland is wederom een land vol prachtige natuur. Totaal anders dan Zweden en IJsland en uniek in zijn soort. De Schotse Hooglanden zijn wat mij betreft de parel van dit land. Uitzichten waar je alleen maar van kunt dromen. Het is dat ik zwanger ben, maar voor het ultieme Schotland gevoel zou je eigenlijk wel een whisky proeverij moeten doen op een te gekke locatie. Ik denk dat gelijk aan onze helikoptervlucht door Canada, boven de Rocky Mountains. Ze boden ook een optie aan met ‘campagne experience’ waarbij je op een fenomenale locatie werd afgezet om champagne te drinken.

Wat is jouw ultieme roadtrip tip voor deze zomer?