clip_image002
We zitten nog midden de Corona tijd waardoor we beperkt zijn in de uitjes die we normaal gesproken kunnen doen. Ik denk dan aan een roadtrip naar het buitenland, uit eten en gezellige avondjes uit met vriendinnen. De zomer komt er toch echt aan en daarom ben ik uit gaan zoeken wat er nog wel mogelijk is binnen de geldende maatregelen.

clip_image003
Je hoeft natuurlijk niet alleen te denken aan uitjes aan land, want op het water is er ook veel mogelijk! In Loosdrecht waan je je echt even op vakantie met zoveel water om je heen. Je kunt een boot huren loosdrecht. Met het hele gezin stap je aan boord en neem je een lekkere lunch mee. Onderweg kun je misschien nog wel stoppen voor een picknick of pak je een terrasje, want die zijn inmiddels weer open. Hoe fijn is dat!

clip_image005
In het Amsterdamse bos kun je heerlijke wandelingen maken. Het is er best wel groot dus een dag is te kort om alles te lopen wat je zou willen. Maar de zomer is lang en het is natuurlijk ook leuk om steeds een stukje Amsterdamse bos te ontdekken. Neem zelf je picknickmand mee vanuit huis, picknickkleed mee en met een zonnetje erbij is het alleen nog maar genieten. Als de geitenboerderij wel weer open is vind ik dat ook een enorme aanrader als uitje voor het hele gezin. Bovendien kun je er ook wat lekkers halen en even uitrusten op één van de picknicktafels.

clip_image007
In Schoorl hadden wij vorig jaar een bakfiets gehuurd en we hebben hier zo’n leuke dag van gemaakt. Sonne was toen nog een kleine baby, maar even goed hebben we een heel stuk gefietst naar het strand. De wind onderweg in je haren, wat te drinken mee en het voelde echt als vakantie. Onderweg kom je nog een leuk bos restaurant tegen met een groot terras waar je even neer kunt strijken. En bij aankomst op het strand lekker wandelen, voetballen of gewoon genieten van de zee. Ik heb hele goede herinneringen aan dit uitje en kan het iedereen aanraden om te doen met het hele gezin!

Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb kunnen geven om leuke uitjes te kunnen doen deze zomer en ik hoor graag van jou welk uitje jij mij als tip zou kunnen geven!