clip_image002
In een eerder artikel deze week deelde ik al met jullie een aantal persoonlijke kerstcadeaus voor onder de boom. Naast persoonlijke cadeaus doen beauty cadeaus het ook altijd goed bij de vrouwen. In dit artikel laat ik je daarom mijn favoriete luxe beauty pakketten zien voor onder de kerstboom.

clip_image002
Mijn kapper maakt gebruik van de producten van Kérastase. Onwijs luxe haar producten waar mijn haar heerlijk van ruikt na een behandeling. Super zacht en je merkt duidelijk verschil met een huismerk shampoo van de drogisterij. Er zijn mooie pakketten beschikbaar voor de volledige verzorging van je haar. Een luxe cadeau die ik niet zomaar zelf zou kopen en erg van zou kunnen genieten.

clip_image004
De pakketten van Rituals vind ik altijd enorm luxe voor het lichaam. Een heerlijke shower gel, scrub en aansluitend een body crème of bodybutter. Je even helemaal onderdompelen in een andere cultuur en geur. Als ik zo’n luxe beauty pakket gebruik dim ik altijd even het licht en zet de kaarsjes aan. Even een momentje voor mijzelf! Zo’n pakket krijgen onder de kerstboom is dan ook een echt luxe cadeautje!

clip_image006
Als laatste wil ik jullie nog een luxe make-up pakket laten zien van MAC. Niet zomaar een pakket, maar een advent kalender. Een enorm luxe pakket en zeker niet voor iedere portemonnee, maar als je iemand echt wilt verwennen die van make-up houdt is dit wel een top cadeau.

Ik hoop dat ik jullie inspiratie heb kunnen geven voor een aantal luxe beauty pakketten voor tijdens de Feestdagen!