Opgemaakte haarproducten van het afgelopen half jaar

opgemaakt deco tafel 013
Een week terug deelde ik jullie mee dat ik de producten die ik het afgelopen half jaar had opgemaakt zou behandelen per soort. Vandaag is het de beurt aan de haarproducten!

In totaal heb ik 12 haarproducten opgemaakt. Dat is gemiddeld 2 per maand, wat ik een mooi aantal vind. Van sommige producten weet ik niet precies meer wat ik ervan vind, maar ik zal me proberen het me zo goed mogelijk te herinneren. Ik heb zoveel producten opgemaakt dat ik het niet meer tot in de detail weet.

opgemaakt deco tafel 016
1. Kruidvat droogshampoo – ik gebruik niet vaak droomshampoo, omdat ik het niet zo fijn vind om te gebruiken. Ik was mijn haar liever, maar de keren dat ik wel een droogshampoo gebruikte vond ik deze fijn. Hij liet wel een witte waas achter, maar na een minuutje uitborstelen was deze verdwenen. Als ik weer een droomshampoo zou willen zou ik deze weer kopen. Hij was geloof ik ook niet zo duur.
2. John Frieda Brilliant Glaze – dit is geloof ik een product wat je haarkleur naar voren zou moeten halen. Ik heb het al jaren, maar het werkt niet en het laat een bruine waas achter op mijn handen. Het product was ook nog niet op, maar al zo oud en omdat het niet werkte heb ik besloten om het weg te gooien. Ik kon er niemand anders meer blij mee maken.
3. Himalaya Protein Shampoo – dit vond ik geen fijne shampoo. Hij maakte mijn haar stroef, ik kwam er niet meer doorheen en ik hij maakte mijn haar voor mijn gevoel niet schoon. Een masker erna zorgde er ook niet voor dat ik er doorheen kwam. Ik heb deze shampoo daarom aan mijn vriend gegeven en hij heeft hem opgemaakt.
4. Schwarzkopf Gliss Kur Liquid Silk shampoo – dit is mijn op één na favoriete shampoo. Hij maakt mijn haar goed schoon, maakt het zacht en ruikt lekker.
5. Schwarzkopf Gliss Kur Shea cashmere shampoo – dit is mijn favoriete shampoo. Ik vind hem net iets fijner dan de liquid silk, omdat hij mijn haar net iets zachter maakt.
6. Schwarzkopf Gliss Kur Rizos Saten shampoo – deze shampoo was ook fijn, maar iets minder dan de bovenste twee omdat hij mijn haar iets minder zacht maakte. Hij rook wel erg lekker!

opgemaakt deco tafel 019
7. Schwarzkopf Gliss Kur Rizos Saten conditioner – een fijne conditioner die mijn haar zacht maakt.
8. 2 x Schwarzkopf Gliss Kur Shea cashmere shampoo – dit is dezelfde shampoo als nummer 4, mijn favoriete shampoo alleen zijn dit flessen van 300 ml in plaats van 250 ml.
9. Schwarzkopf Gliss Kur Shea cashmere conditioner – de bijpassende conditioner. Dit is mede mijn favoriete conditioner. Het maakt mijn haar onwijs zacht, redelijk doorkam baar en laat het lekker ruiken.
10. Schwarzkopf Gliss Kur Hair Active conditioner – dit was op zich wel een fijne conditioner, maar de minst favorieten van bovenstaande Gliss Kur conditioners, omdat hij mijn haren het minst zacht maakte.
11. Schwarzkopf Gliss Kur Shea cashmere conditioner – wederom mijn favoriete conditioner, maar dan de 300 ml fles.

Het mag duidelijk zijn wat mijn favoriete shampoo en conditioner is. Deze kan ik je echt goed aanraden als je haar hebt dat snel vet is en toch verzorging kan gebruiken, omdat het snel kan pluizen. Voor de rest heb ik niet veel andere soort haarproducten opgemaakt, omdat ik die niet zoveel gebruik.

Wat is jouw favoriete shampoo & conditioner?

Vorige

Leuk tijdschrift: MoodieZ (+win!)

Volgende

5 beautytips uit Griekenland

  1. 2 per maand, eerlijk gezegd vind ik dat niet eens zo onwijs veel…

  2. Oeh, Gliss Kur fan, haha! Ik vind hun shampoo ook altijd zo lekker, vooral de roze. Best een hoop opgemaakt nog vind ik!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén