Opgemaakte bodybutters & handcrèmes van het afgelopen half jaar

opgemaakt deco tafel 113
De opgemaakt series van het afgelopen half jaar was nog niet af! Het was mij even ontschoten dat deze nog afgemaakt moest worden. Dit keer behandel ik de bodybutters en handcrèmes en de volgende keer de overige producten. Dan zijn we klaar met deze serie voor het afgelopen half jaar, want ondertussen in dit halfjaar heb ik ook weer heel veel producten opgemaakt. Dat belooft weer een hoop opgemaakt artikels!

opgemaakt deco tafel 108
Body Amerika Apple Body Butter
Ik vond het wel een fijne bodybutter, maar was de geur na verloop van tijd wel zat. Je doet best lang met een bodybutter van 200 ml en een geur moet dan wel heel lekker zijn wil je hem zo vaak willen gebruiken. Misschien dat ik ooit nog wel van die mini’s zal kopen, omdat je daar wat korter mee doet.

The Body Shop Moringa Body Butter
Deze kreeg ik van mijn zus, omdat ze de geur niet meer lekker vond. Ik had hem al eens eerder gehad en vond en vind het nog steeds een lekkere geur. Hij ruikt naar bloemen. Ik zal deze denk ik wel weer opnieuw kopen mocht ik door al mijn bodyproducten heen zijn.

The Body Shop kersen Body Butter
Een fijne bodybutter. Hij is iets dunner van structuur en voedt iets minder dan de Moringa, maar dat vond ik voor de herfst wel weer erg fijn. De geur vond ik ook erg lekker en ik zal deze ook wel weer opnieuw kopen.

opgemaakt deco tafel 118
The Body Shop Hemp Hand Protector
Mijn favoriete handcrème voor de winter! Hij tovert mijn gescheurde huid weer om tot gladgestreken en gevoede handen. Je kunt hier mijn review lezen.

L’Occitane Shea Hand Cream
Mijn favoriete handcrème voor het hele jaar door. Hij heeft een lekkere, zachte geur en trekt het snelst in van alle handcrèmes die ik heb geprobeerd. Echt een aanrader!

Weleda Granaatappel handcrème
Dit was een grote proef van 10 ml. Ik merkte dat er pure ingrediënten in deze handcrème zaten, omdat de crème echt in mijn handen introk en het geen siliconen laag was die er op lag. Een fijne handcrème, maar ik vind de andere twee fijner.

Dit waren alle opgemaakt bodybutters & handcrèmes van het afgelopen half jaar! Benieuwd naar de andere producten die ik het afgelopen half jaar heb opgemaakt? Bekijk dan ook mijn andere opgemaakte artikelen.
– Haarproducten
– Geurkaarsen & waxmelts
– Doucheproducten
– Huidverzorging

Heb jij nog bodybutters & handcrèmes opgemaakt? Zo ja, welke en zitten er aanraders tussen?

Vorige

Het bos in winterse sferen

Volgende

Geshopt – truien van Vero Moda

  1. Amy

    Wat heb je veel opgemaakt! Moringa is hier ook bijna op, ik moet er dringend eens werk van maken om die op te maken :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén