Geshopt – truien van Vero Moda

sans online truien 020
Het is alweer eventjes geleden dat ik kleding bij Sans-Online heb geshopt. Een leuke webshop waar ze onder andere jassen, broeken, jurkjes, schoenen etc. verkopen. Ik heb wat leuke nieuwe truien geshopt van Vero Moda. Vandaag laat ik ze aan je zien!

sans online truien 023
De fluffy truien trend vond ik eerst maar niets, maar in ene was ik om! Het leek mij wel erg leuk om zulke truien te proberen en toen ik in de webshop van Sans-Online ging kijken zag ik dat ze een groot aanbod van dit soort truien van Vero Moda hadden. Ik koos twee exemplaren uit.

sans online truien 020
De eerste trui is wit/grijs en is lekker zacht. De voorkant is wat korter dan de achterkant. Ik moet er wel een truitje onder dragen anders is mijn buik te zien.

sans online truien 021
De trui was nu afgeprijsd naar € 14,95 wat ik niet duur vind voor zo’n leuke trui.

sans online truien 015sans online truien 013
Dit is de tweede trui die ik uit koos. Helaas komt de kleur van deze trui niet helemaal goed over. Het is een paars/rode kleur. De trui is afgewerkt met glitterende pailletten. Ik vind deze trui erg goed passen voor tijdens de feestdagen en ik zal hem deze Kerst dan ook gaan dragen! Deze trui kostte in de sale nu € 16,95.

Wat ik heb gemerkt aan beide truien is dat ze wat krimpen bij de mouwen als je ze aan hebt. Dit vind ik wel jammer, want ik hou ervan als een mouw wat langer is zodat ik er lekker in weg kan kruipen. Dit heeft denk ik te maken met het soort stof waar de truien van gemaakt zijn.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe truien en ben benieuwd wat jij van de fluffy trend vindt. Laat je mening hieronder achter bij de comments!

samenwerking1

Vorige

Opgemaakte bodybutters & handcrèmes van het afgelopen half jaar

Volgende

Mijn kerstcadeaus van 2014

  1. Lijken me heerlijk, warme truien. De laatste is mijn favoriet omdat ik die donkere kleur heel mooi vind. Inderdaad jammer van de korte mouwen, ik heb ook liever lange mouwen. Hopelijk kan je er toch van genieten. Alvast fijne kerstdagen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén