Kerst 2014 380
Ieder jaar geven mijn familie en ik elkaar cadeaus voor Kerst. Ik kijk er maanden van te voren al naar uit om cadeaus te kopen, maar ik sta altijd te stuiteren als we de cadeaus gaan uitpakken. Spannend of je cadeaus in de smaak vallen! Ze vielen gelukkig goed in de smaak bij de familie en bij mij en mijn vriend ook. Het leek mij leuk om onze cadeaus aan jullie te laten zien.

De cadeaus die echt bedoeld zijn voor mijn vriend laat ik niet zien, maar zijn cadeaus die ik ook zal gebruiken zal ik ook aan jullie laten zien.

Kerst 2014 374
Het totale overzicht van de cadeaus.

Kerst 2014 392
Van mijn broer en schoonzus kregen wij een gezamenlijk cadeau. Wij kregen een Philips koffiezet apparaat waarbij je de koffiekan ook als thermoskan kunt gebruiken. Super handig! Onze Senseo die wij nu hebben heeft zijn beste tijd wel gehad. Die heeft jaren terug nog bij mijn zus gestaan toen zij nog op zichzelf woonde. Inmiddels is ze al een paar jaar getrouwd en woont ze in een groot huis. Hij was al echt op.. Een nuttig cadeau dus!

Van mijn zus en zwager kreeg ik een Kerst plaid. Deze wilde ik heel graag hebben en dat wist ze. Ik heb altijd een dekentje bij onze bank liggen en dan kan ik deze erbij pakken in de winterperiode of hem op ons bed leggen als extra deken.

Kerst 2014 383
Van mijn moeder kreeg ik een klein schattig dienblad welke perfect zal staan in ons kleine huisje. Ook kreeg ik van haar dit schattige uilenvaasje waar ik bloemen in kan zetten. Zo leuk! De kleine kerstmannetjes en kerstkransjes kregen we van haar en mijn vader voor ons kerstontbijt. Van mijn broer en schoonzus kreeg ik nog Raffaello chocola.

Kerst 2014 386
Van mijn zus en zwager kreeg ik deze prachtige, oubollige oma schaal. Sommige van jullie zullen dit niet zo mooi vinden, maar ik hou van dingen die er oud uitzien. Ze kent me erg goed en ben erg verrast met deze mooie schaal. Ik weet zeker dat ik hier nog jaren van ga genieten!

Mijn vriend en ik hebben elkaar apart nog cadeaus gegeven. Van hem kreeg ik deze heerlijke Rituals Sacred Fire geurkaars. Ik ben er zo ontzettend blij mee! Ik had deze al, maar brandde hem bijna nooit, omdat ik er heel zuinig op was, omdat hij zo lekker is. Nu kan ik hem wat vaker gaan branden en er van genieten.

Kerst 2014 391
Van mijn vader en moeder kreeg ik deze prachtige stolp. Ik wilde al heel lang zo’n stolp hebben dus je kunt begrijpen hoe blij ik hiermee ben. Ik heb er voor nu dennenappels in gedaan en het staat erg sfeervol in huis.

Van mijn vriend kreeg ik ook nog deze heerlijke Rituals thee met alle smaken die er zijn. Rituals thee is nogal prijzig dus vind ik het erg leuk om ze nu uit te proberen. Ontzettend verwend dus door hem!

Mijn vriend kreeg een Aziatisch kookboek. Wij zijn de laatste tijd dol op e Aziatische keuken dus dit boek kwam als geroepen. Erg leuk aan dit boek vinden wij dat je ook de kooktechnieken vinden en wordt er diep ingegaan op Aziatische ingrediënten. Erg interessant!

Kerst 2014 402
Dit schattige, ik vermoed peperkoek huisje’ kreeg ik van mijn ouders toen ze laatst op vakantie waren naar Duitsland. Ik wilde hem jullie niet onthouden ondanks dat ik hem niet heb gekregen voor Kerst.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn kerstcadeaus van 2014 te zien. Ik ben erg blij met alle cadeaus en dankbaar dat wij de financiële middelen hebben om ons dit te kunnen veroorloven. Ik besef mij al te goed dat echt niet iedereen dit kan. Ik hoop voor diegene dat ook zij een leuke en mooiste Kerst hebben gehad.  Ik ben bezig met het organiseren van een winactie zodat ik één van jullie in 2015 ook kan verblijden met een leuk cadeau!

Heb jij nog iets gekregen voor Kerst? Zo ja, wat?