Valentijnsdag 2014 022
Jij was niet de enige die mij op Valentijnsdag kwam verassen met een roos. Toen mijn vriend vernam dat ik een stille aanbidder had die mij een roos had gebracht, bedacht hij zich geen moment en kocht hij in plaats van één rode roos een hele bos met rozen met meerdere kleuren om zijn liefde aan mij te verklaren. Of ik jouw liefde beantwoord lees je in deze liefdesbrief..

Lieve Zalando man,

Het doet mij goed om te horen dat je mij steeds beter leert kennen en dat mijn smaak en uitstraling precies zijn zoals die van jouw ideale vrouw. Je zult echter moeten concurreren met mijn vriend. Hij kwam naast een bos met rozen ook nog aanzetten met een doos bonbons. Je begrijpt dat deze erg snel op waren. Als een man een perfect cadeau aan mij zou geven, dan heeft hij een grote kans dat ik zijn liefde zal beantwoorden. Jij vroeg mij in jouw liefdesbrief wat mijn favoriete Valentijnscadeau zou zijn. Ik ben momenteel aan het verhuizen en ben vooral blij te maken met functionele cadeaus. Mijn vriend stelde voor om de verf te betalen, maar ik wordt dan liever verrast met een leuk functioneel cadeau zoals dit witte dekbedovertrek met schattige rendieren erop. Ik zou er dan wel twee cadeaus willen ontvangen zodat mijn vriend en ik beiden onder hetzelfde dekbedovertrek liggen. Ik let namelijk erg op details en zou het niet mooi vinden staan als mijn vriend en ik elk onder een ander dekbedovertrek liggen. Ik ben op dit moment wel functioneel, maar vind het ook leuk om mijn huis leuk aan te kleden met decoraties. Deze leuke decoratie bladen schalen zouden dan ook perfect staan in mijn huis.

Ik hoop dat ik jouw liefde genoeg heb kunnen beantwoorden Zalando man. Ik hoop dat je snel weer voor mijn deur staat om jouw liefde naar mij toe nogmaals te verklaren. Dan hoop ik wel met een cadeau, want alleen op die voorwaarde kunnen wij een date regelen. Anders wordt mijn vriend boos! Je mag alleen met mij op date als er iets tegenover staat heb ik mij door hem laten vertellen.

Wordt misschien vervolgd….

Ben jij nog verrast op Valentijnsdag? Zo ja, door wie en met wat?