Tip – Reclamefolder App!

Reclame App 110
Vandaag wil ik een tip met jullie delen, namelijk over de Reclamefolder App. Deze app beschikt vrijwel over alle reclamefolders van Nederland in handige categorieën gedeeld waardoor je niet meer alle reclamefolders door hoeft te spitten als je op zoek bent naar een aanbieding in een bepaalde winkel. Vandaag vertel ik je wat meer over deze app en wat ik er zo handig aan vind.

Reclame App 032
Als je de app opent heb je verschillende mappen waar je naartoe kunt gaan. De bovenste map laat de nieuwste folders zien die er zijn. Mocht je dan op een nieuwe folder van een bepaalde winkel zitten te wachten dan kun je deze snel vinden.

Reclame App 003Reclame App 017
Reclame App 026
Hier zie je wat voorbeelden van de nieuwste folders zoals bijvoorbeeld van de Kruidvat of Leenbakker. Dit zijn folders die ik normaal gesproken als eerste bekijk als ze in de brievenbus vallen. Nu kan ik dat gemakkelijk doen als ik ergens zit te wachten of aan het reizen ben. Ik kijk normaal gesproken altijd erg uit naar de nieuwe folders die uitgekomen zijn, maar nu kan ik ze nog sneller zien. Super handig als je op zoek bent naar een bepaalde aanbieding! Bij mij in de buurt krijgen de steden sneller de folders dan de dorpen. Hierdoor grijp ik regelmatig mis op aanbiedingen die al uitverkocht zijn. Nu heb ik dit probleem niet meer als ik op tijd de folders doorspit.

Reclame App 022
Je kunt een folder uitvergroten en doorbladeren zoals je dat normaal gesproken ook bij een papieren folder zou doen. Dit scheelt ook nog eens een hoop bomen, omdat er minder papier verspilt wordt. De app is trouwens ook gratis net zoals de gratis folders waren.

Reclame App 046
Er zijn ontzettend veel categorieën waaruit je kunt kiezen. Handig, want zo heb je alle folders overzichtelijk bij elkaar en kun je de folders overslaan die je niet interessant vindt.

Reclame App 056
Reclame App 060
Hier zie je bijvoorbeeld de reclamefolders van de categorieën bouwmarkt en huis & tuin. Sommige van jullie hebben het misschien al meegekregen via Twitter, maar mijn vriend en ik krijgen binnen twee weken een eigen huurhuisje. Ik ben nu dus al aan het snuffelen naar de beste aanbiedingen bij deze categorieën. Uit huis gaan kost erg veel geld en als ik wat kan besparen dan doe ik dat maar al te graag. Zo hou ik meer geld over voor leuke accessoires of wat betere kwaliteit spullen.

Reclame App 065
Als echte beautyliefhebber bekijk ik altijd alle drogisterij folders en van dit onderwerp hebben ze dan ook een aparte categorie gemaakt. Zo handig! Nu weet ik direct waar ik de beste beauty aanbiedingen kan vinden.

Reclame App 078
Ik zag ook dat er een map populair was. Ik was wel erg benieuwd welke folders nou populair waren en het resultaat verbaasde mij niet. Als Hollanders zijn wij dol op koopjes en de Action staat dan ook bovenaan haha.

Reclame App 074
Reclame App 070
Als je op zoek bent naar één bepaalde winkel dan kun je deze ook vinden onder het kopje winkels.

Reclame App 090
Reclame App 091
Of de winkel intypen in de zoekbalk. Dit gaat lekker snel, een stuk sneller dan wanneer ik een papieren stapel folders moet doorspitten.

Reclame App 100
Maar wat ik nog veel handiger vind is als ik op zoek ben naar winkels waar bijvoorbeeld bedden te koop zijn, de app mij laatst zien in welke winkels deze worden verkocht.. Ik hoef dan zelf niet meer na te denken in welke winkels dat product zouden kunnen worden verkocht, omdat de app mij dat zelf al laat zien.

Ik ben erg te spreken over deze app en vind hem erg handig. Hij ververst elke week de reclamefolders voor nieuwe en laat zien tot en met wanneer de folders geldig zijn. Dit kun je ook zien bij de laatste foto onder de naam van de winkel. Handig en overzichtelijk!

De app is beschikbaar voor iPad, iPhone, iPod touch, Windows Phone, Windows 8 PC, telefoon of tablet en Android telefoon of tablet! Hij is hier gratis te downloaden of te bekijken.

Kende jij deze app al? Of gebruik je hem misschien al?

Samenwerking

Vorige

Balenciaga – Rosabotanica

Volgende

Liefdesbrief voor de Zalando man

  1. Hele goede tip, ik gebruik die app ook altijd :) Als je je favo folders of dingetjes die je wilt shoppen een hartje geeft kun je ze heel snel tijdens het shoppen opzoeken, dat doe ik altijd ^^

  2. Heel handig inderdaad! Ik check iedere week deze app voor alle aanbiedingen! :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén