The body Shop palette 01 Regard & Joues


Afgelopen zomer was er sale bij the body shop waarbij ik twee make up paletten heb  gekocht. Vandaag zal ik een van deze palettes reviewen voor jullie en een andere keer zullen jullie het andere palette te zien krijgen.

Zoals jullie kunnen zien plakt er allerlei stof op het palette, omdat deze van een zachte stof is. Het oogt op het eerste gezicht luxe, maar uiteindelijk plakt al die viezigheid wel op het palette wat ik er niet mooi uit vind zien. Het palette werkt met magneten wat ik dan wel een leuke extra vind, het is eens iets anders dan een druksysteem.

Ook bevat het palette een spiegel en een sponsaplicator. Deze zal ik niet snel gebruiken, maar het is wel handig als je onderweg bent en je bent je kwasten vergeten.

Zoals je misschien al wel een beetje kunt zien zijn de oogschaduws en de blush een peetje poederig, waardoor ze lastiger te blenden zijn. Ik probeer mijn oog make up dan ook in laagjes op te brengen, want anders wordt het een grote poederlaag op mijn ogen.

Dan laat ik jullie natuurlijk het belangrijkste zien, de swatches!

De oogschaduw is erg goed gepigmenteerd wat ik redelijk belangrijk vind als ik een oogschaduw koop. De blush vind ik echt prachtig, hij is perzikkleurig en zo’n kleur kom ik niet erg vaak tegen. De lila en paarse kleur vind ik kleuren om meer overdag te dragen en de zilveren en zwarte kleur meer om s ’avonds te dragen. Maar je kunt natuurlijk de lila en zwarte kleur natuurlijk ook als combinatie dragen. De blush heb ik al eens als oogschaduw gedragen dus dit is ook nog een mogelijkheid. Eigenlijk kun je met dit palette alle kanten op.

Ik vind het ook handig dat er een blush in het palette zit, omdat je deze dan niet nog eens mee hoeft te nemen als je op reis gaat.

Dit palette heb ik in de sale voor € 15,00 bij The Body Shop gekocht. De originele prijs was geloof ik € 30,00. De blush bevat 3,5 gram en elke oogschaduw 2 gram. Deze paletten zijn meestal alleen in de sale te koop, dus als er sale is zou ik even gaan kijken of dit palette er nog is (mits je hem mooi vindt natuurlijk).

Vorige

Konad – Wintercreatie

Volgende

Reminder: winnen 2 make up pakketten t.w.v. € 31

12 Comments

 1. Wat een aparte verpakking! Ik vind het palette er erg goed/mooi uitzien!

 2. wow die verpakking is echt mooi!

 3. Ik gebruik mijn blush ook als oogschaduw. Geeft vaak een heel mooi effect!

 4. Leuke kleuren! En hij valt goed mee qua pigmentatie, iets wat bij sommige bs paletten een beetje minder is :).

 5. Ziet er goed uit hoor ^^

 6. Leuk palette, mooie kleurtjes ook!

 7. Mooi zacht pallette :)

 8. Deze heb ik ook al héél vaak zien liggen bij TBS maar iets houdt mij altijd tegen!

 9. Ondanks dat hij zo poederig is, vind ik hem wel prachtig! De pigmentatie is ook nog eens amazing. :)

 10. Hij ziet er mooi uit! Helaas heb ik deze niet tijdens de huidige sale in de winkel gezien, wel een andere palette gescored gelukkig =)

 11. Wat een pigment, supermooie kleurtjes!

 12. waaaauuww :)
  die gaan we ook maar even scoren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén