Sleek – Chaos palette

Een tijdje terug heb ik een doos make up over gekocht van iemand. Tot mijn grote verbazing zaten hier twee Sleek paletten in. Chaos & Sunset. Ik was al heel erg lang benieuwd naar Sleek en kon mijn geluk niet op dat ik deze nu kon gaan uitproberen. Vandaag ga ik voor jullie het Chaos palette reviewen.

doos,sleek 028
Als eerste de verpakking. Die vind ik erg mooi. Het is een matte palette net zo groot als je hele hand. In het palette zit een grote spiegel, wat ik ook een pluspunt vind. Er zitten 12 kleuren in waarmee je een heftige of een neutrale look kunt maken. Dit maakt het voor mij een multifunctioneel product. Elk kleurtje is ongeveer net zo groot als 20 cent.

doos,sleek 031
Helaas ben ik iets minder enthousiast over de pigmentatie. Hij is niet heel erg slecht, maar ik had er eerlijk gezegd meer van verwacht. (Omdat bijna elke blogger een goed woord over heeft voor deze paletten). Kijken jullie mee?

doos,sleek 019
doos,sleek 024
Het ene kleurtje heeft wat meer pigmentatie dan de andere. Deze week kunnen jullie ook nog een ooglook verwachten, waarbij ik felle kleuren gebruik.

Elke oogschaduw bevat 1,1 gram. Het palette kost bij www.boozyshop.nl en bij www.enchantra.com € 7,25

Vorige

Winactie Valentijnsdag

Volgende

Golden Rose – 105

11 Comments

 1. Ziet er prachtig uit! Ik wil ook nog steeds een Sleek palette, maar ik kan nog niet kiezen!

 2. Prachtig palette! :D

 3. Ziet er mooi uit!
  Ik volg je nu, volg je me terug?
  Liefs x

  natasha-dailyfashion.blogspot.com

 4. Ik vind de pigmentatie toch niet mis, maar mss is dat iets om echt van dichtbij te zien. De kleuren zijn echt heel mooi!

 5. Ah, prachtige palette! De pigmentatie, incredible! Maar sowieso van Sleek. :)

 6. het relief lijkt op wafeltjes ;p

 7. Ik ben al heel lang benieuwd naar de producten van Sleek!

 8. wauw wat een super mooi palette !

 9. Leuk pallette, ik heb zelf 3 andere pallettes van sleek, ben er echt gek op!

 10. Ook dit zijn weer mooie kleuren, eerst vond ik ze at heftig, maar er zitten inderdaad ook nog wat kleuren tussen voor een neutralere look.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén