Sleek – Sunset palette

doos,sleek 036
Nadat ik het Chaos palette van Sleek had geswatcht was ik een beetje teleurgesteld. Met niet zoveel vertrouwen ging ik het Sunset palette swatchen. Ik schrok een beetje, omdat dit palette zoveel meer pigmentatie heeft. Dit palette heeft me echt verrast en zo blijkt dat elk palette een andere pigmentatie heeft.

doos,sleek 040
doos,sleek 046
doos,sleek 049
Ook dit palette heeft 12 kleuren waar je alle kanten mee op kunt. Ze zijn erg gepigmenteerd en blijven lang zitten mits je een oogschaduwbasis gebruikt. Je kunt een neutrale look maken, maar je moet dan wel voorzichtig zijn met de kleuren, omdat ze veel pigmentatie afgeven. Vooral de donkere kleuren vind ik erg mooi. Deze week kunnen jullie ook een look met dit palette verwachten.

Dit palette bevat wederom 12 x 1,1 gram. En kost bij www.boozyshop.nl en www.enchantra.com € 7,25.

Vorige

Catrice oogschaduwpaletje 040 Underneath the purple rain

Volgende

Reminder Valentijn winactie

15 Comments

 1. Ziet er prachtig uit! Sleek heeft zoveel leuke palette’s dat ik gewoon niet weet welke ik moet/wil bestellen!

 2. Prachtige kleuren, maar helaas staan zulke kleuren mij nooit zo goed..

 3. wat een mooie vrolijk kleuren <3

 4. Erg mooie kleuren inderdaad & de prijs valt ook mee. Ik denk dat deze ga aanvullen aan mijn make-up collectie

 5. Heel erg mooi palette!

 6. Heel mooi, moet er toch ook eens eentje kopen :-)

 7. zo mooi :) ben echt blij voor je

 8. oeee mooi issiee!!

 9. Deze heb ik ook! Supermooie kleurtjes :)

 10. Mooie aparte kleuren zeg! Leuk voor de zomer!

 11. Wauw, de pigmentatie is idd heel erg mooi!

 12. Hele mooie kleuren zitten er in het palette!

 13. wauw, wat een pigment!
  liefs.

 14. Wauw, damn! Wat een gave kleuren, de pigmentatie.. mind-blowing!

 15. Wat een mooie kleuren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén