Catrice oogschaduwpaletje 040 Underneath the purple rain

Ik vind de Catrice oogschaduwpaletjes met twee kleuren erin erg fijn. Je kunt er een simpele ooglook mee maken waarbij je niet allerlei kleuren hoeft te gebruiken. Vandaag review ik het Catrice oogschaduwpaletje 040 Underneath the purple rain.

Dit oogschaduwpaletje met een lila en donkerblauwpaarse kleur erin vind ik erg mooi en goed gepigmenteerd. In het begin pakte ik al snel te veel van de blauwpaarse kleur, maar je hoeft er maar een klein beetje met je oogschaduwkwast in. De kleuren zijn goed te blenden en blijven de hele dag goed op mijn ogen zitten. Ik gebruik dit paletje regelmatig en vind ik echt een aanrader.

Het Catrice oogschaduwpallet 040 Underneath the purple rain is/was te koop bij Kruidvat. Ik weet namelijk niet of hij nog in het assortiment zit. De lila kleur bevat 2 gram en de donkerblauwpaarse kleur bevat 3 gram. Het pallet kost € 3,79.

Vorige

Willen geloven dat duur beter is

Volgende

Sleek – Sunset palette

18 Comments

 1. Ziet er goed uit!

 2. Heel erg mooi! Ik heb zelf ook best veel duo’s van Catrice!

 3. Ik.heb alleen de lakken van catrice maar na deze revieuw ga ik zkr eens een palettje proberen

  Leuk revieuw

 4. Ziet er erg mooi uit prachtige kleuren <3

  Zou je mee willen doen met mijn winactie?

  xxxxx

 5. Mooie kleuren! Ik ga binnenkort eens even de kruidvat in, kijken of hij er nog ligt :)

 6. Wauw hele mooie kleuren, ik hou van matte!

 7. Leuke combinatie van kleuren. Catrice verkoopt geen oogschaduw duo’s meer in het geupdate assortement spijtig genoeg.

 8. De pigmentatie ziet er goed uit! :D Ik vind de kleuren ook amazing om te zien. :) Goede review!

 9. Ziet er mooi uit!
  Liefs,
  xx

 10. mooie kleurtjes, volgens mij heb ik deze ook :-)

 11. Ziet er goed uit!

 12. wat een leuke kleurtjes!
  liefs.

 13. Looking good! Misschien ga ik hem wel halen zodra mijn no-buy voorbij is haha!

 14. De donkere kleur is erg mooi!

 15. Die donkere kleur is erg mooi zegg!

 16. Deb

  Prachtig oogschaduw duo. Vooral de donkerpaarse kleur vind ik erg mooi.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén