ELF Duo Powder Eyeshadow – 4303 Mocha Swirl

elf, flakie catrice essence 144
De meeste oogschaduws die je op Dit is ons voorbij ziet komen zijn voornamelijk fel. Het werd dus tijd om jullie eens een natuurlijke oogschaduw te laten zien, ik koos voor een duo oogschaduw van ELF in twee natuurlijke tinten. Benieuwd naar mijn mening over deze oogschaduw van slechts € 1? Lees dan vooral even verder!

Wat zegt ELF over de oogschaduw?
‘’Twee prachtige poederoogschaduws in één handige verpakking. Beide schitterende kleuren kunnen apart worden gedragen of samen voor een dramatisch effect.’’

elf, flakie catrice essence 148
De oogschaduw komt in een simpele verpakking die doorzichtig is. Zoals jullie weten ben ik hier fan van, omdat je de kleuren dan in één oogopslag kunt zien. Ik vind het ook leuk dat het lijkt alsof de oogschaduw schuin in zijn verpakking zit. Natuurlijk is dit niet zo, maar dit komt doordat de dop op dat punt ‘vast zit’. Hier is over nagedacht, leuk! Op de onderkant van de verpakking staat ook nog de naam van de duo oogschaduw: 4303 Mocha Swirl (handig voor artikelen).

elf, flakie catrice essence 154
elf, flakie catrice essence 158
De kleuren zelf vind ik erg mooi. Een lichte nude kleur met een shine/shimmer erin en een bruine kleur met een gouden shine/shimmer erin. Een leuke combinatie voor een neutrale look voor overdag. Je kunt ze natuurlijk op verschillende manieren combineren. Zaterdag komt er nog een look online waarbij ik deze duo oogschaduw heb gebruikt.

elf, flakie catrice essence 163
elf, flakie catrice essence 164
elf, flakie catrice essence 171
De pigmentatie vind ik echt super, en dat voor maar één euro. Dit had ik zeker niet verwacht en ELF heeft mij hiermee echt verrast. Het enige minpunt wat ik kan noemen is dat de oogschaduw licht kruimelt, maar ja daar hebben de meeste oogschaduws last van dus echt zeuren daarover doe ik niet. De pigmentatie is gewoon super voor die prijs.

Deze oogschaduw kost dus maar € 1, bevat 4 gram en is te koop op www.eyeslipsface.nl

Vorige

Essence Limited Edition “Ready for boarding’’

Volgende

ELF lipstick – Rich Raspberry

12 Comments

 1. Ziet er super goed uit!

 2. Heel mooi duo! Goed pigment ook inderdaad!

 3. Amy

  Ziet er goed uit, zeker voor zo’n prijs!

 4. wauw, zó goedkoop & de pigmentatie is goed!

 5. Hee, die heb ik ook! (: Ik heb hem al heel lang niet meer gebruikt, maar ga ik snel maar weer eens doen!
  xoxo

 6. Deze is inderdaad héel leuk!

 7. Die is echt heel erg mooi zeg :)
  x Ella

 8. 1 euro?! Well hello ELF, geweldig merk! Ik heb één van hun blendingbrushes.. wauw, mind-blowing. Mooie pigmentatie ook, gorgeous!

 9. Wauw die ziet er echt heel mooi uit! Ik heb ook zo’n duo, ook prachtige pigmentatie!

 10. goede review, dit zag ik al vaker voorbij komen op de website van elf, grappig product!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén