Deborah – oogschaduws


Toen ik in Antwerpen was met mijn vriend was ik in een heel groot warenhuis wat erg leek op de Bijenkorf. Ik weet helaas niet meer hoe deze winkel heette, maar daar heb ik twee prachtige oogschaduws van het merk Deborah gekocht.

De paarse kleur heet 51 en de bruine kleur heet 3. In eerste instantie had ik alleen de paarse kleur gekocht, maar toen ik met die kleur de volgende dag een look maakte was ik zo verrast van de pigmentatie en glitters dat ik besloot dat ik nog een kleurtje wilde, omdat ik deze oogschaduws nog nooit in Nederland heb zien liggen. Toen koos ik voor een bruine kleur, omdat ik vaak natuurlijke tinten draag en deze kleur leuk zou zijn voor een feestje om over je natuurlijke look aan te brengen.

De oogschaduw bevat een hele mooie glitter die ik nog niet vaak heb gezien en leuk kan staan als je de oogschaduw heel subtiel zal aanbrengen. Je krijgt dan alleen glitters die je bijvoorbeeld mooi in je binnenste ooghoek kunt aanbrengen.

Zoals jullie kunnen zien is de pigmentatie geweldig. Dit zijn gebakken oogschaduws en als je deze nat aanbrengt is de pigmentatie nog beter.

Zoals ik al zij weet ik niet meer hoe de winkel heet waar ik deze oogschaduws heb gekocht. Ze kosten € 9,00 per stuk. Helaas staat er niet op de verpakking hoeveel gram deze oogschaduws bevatten. Mocht je nog in Antwerpen komen en je ziet ze liggen zou ik ze zeker meenemen.

Vorige

Catrice – Groen & Groen

Volgende

Konad creatie

17 Comments

 1. Ziet er mooi uit! Vooral de lila!

 2. Wauw ziet er goed uit, ik vind de goude het mooist!

 3. Ziet er erg mooi uit! Ik geloof dat ik deze in het buitenland ook wel eens dit merk heb gezien.

 4. wauw mooie oogschaduw!

 5. Ik denk dat je de Galleria Inno bedoelt? Daar verkopen ze Deborah Milano en het is inderdaad een groot warenhuis à la Bijenkorf.

 6. De gouden is mijn favoriet ! En volgens mij bedoel je de Inno ;) ! Dat is zo’n beetje de Bijenkorf van België ;) !

 7. Dionne

  Mooie kleurtjes! :)

 8. Mooie oogschaduws, leuke kleurtjes! Kende het merk helemaal niet..

 9. Ziet er heel goed uit! En mooie kleuren ook! x

 10. Super mooie kleuren ! :D

 11. nog nooit van dat merk gehoord, maar ziet er goed uit. leuke kleuren ook

 12. Mooie kleuren, vooral de paarse is leuk!

 13. zien er mooi uit! wel een beetje duur voor een oogschaduw, vind ik dan.
  xxxliefs!
  ps, doe je ook mee aan mijn give-away? http://www.sweet-strawberrytea.blogspot.com/2012/01/eerste-kleine-give-away.html

 14. Mooie oogschaduws! De paarse tint vind ik echt gorgeous, maar de combinatie samen is ook amazing!

 15. Erg mooie kleuren! Ik kende dat merk helemaal nog niet.. Bedoel je toevallig de Inno?

 16. Het is idd de Inno waar je over praat, ik wist niet dat die er niet waren in Nederland? Leuke kleuren, ik ben het merk een beetje uit het oog verloren, ze zijn nog maar heel moeilijk vindbaar spijtig genoeg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén