Arcancil – Grenadine


Vandaag laat ik jullie een lakje zien dat ik in Antwerpen heb gekocht. Het is een aparte kleur die ik nog niet eerder ben tegen gekomen. Hij lijkt niet heel bijzonder, maar ik vind het een aparte kleur roze. De swatches laten de kleur natuurlijk beter zien, dan mijn beschrijving.  Met twee lagen dekt deze nagellak prima. Ook lakt hij erg fijn en heeft hij een prima borsteltje. Hij kostte rond de € 6,00. Hij was te koop bij een heel groot warenhuis waar ik de naam helaas niet meer van weet. Het leek erg veel op de Bijenkorf. Ik weet wel dat wanneer ik weer in Antwerpen ben, nog zo’n lakje ga kopen.

Vorige

Stash – Lush

Volgende

Gosh – Purple dream palette

11 Comments

  1. Mooi kleurtje voor een goede prijs zo te zien! Snap alleen niet waarom ‘ie grenadine heet, dat heeft toch wel een hele andere kleur :P

  2. Summerllovee

    Dankjewel voor je reactie! Jullie hebben een prachtige blog! Erg leuke lay-out!
    xliefs

  3. Wat een mooi kleurtje! Echt zo’n kleurtje dat je naar elke gelegenheid kunt dragen!

  4. Mooie nagellak, de kleur is ook precies goed, geen barbiekleur, niet neonachtig, gewoon mooi roze!

  5. Mooie kleur! Ik kende dit merk nog niet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén