Essie – Lion around

Vandaag laat ik aan jullie een lakje zien van Essie. Dit is een mini-lakje die in een setje van 4 zat. Deze heb ik in Antwerpen gekocht, ik weet helaas niet waar deze mini-lakken in Nederland te koop zijn. Mocht iemand het wel weten hoor ik dat graag.

Dit lakje stond al een paar weken in mijn nagellakrek, maar steeds pakte ik hem niet. Ik dacht: ik heb mooiere en specialere lakken staan. Ik vond deze zo ‘simpel’. Tot mijn verbazing zag ik dat dit toch wel een hele mooi lak was! Zo zie je dat een nagellakje op je nagels er toch iets anders uit kan zien. Ik ben nu echt dol op de kleur van dit lakje en ga hem zeker nog heel erg vaak dragen. Hier onder kunnen jullie de swatch zien.

Het is de perfecte nude roze nagellak voor mij. Ik had eigenlijk alleen nog maar bruine nude lakken en dacht dat dit een baby roze kleur was, maar op mijn nagels in combinatie met mijn huid vind het toch meer een nude roze kleur.

Helaas ben ik niet erg te spreken over te kwaliteit. Na één dag begon te nagellak te chippen en dit werd maar erger en erger. Helaas een erge domper, omdat ik altijd goede verhalen hoor over Essie en het ook nog eens een vrij prijzig merk is. Gelukkig is dit een mini-versie en een leuke manier om kennis te maken met het merk.

De gehele set kostte rond de € 18 en de nagellak bevat 5 ml.

Hebben jullie wel eens nagellak van het merk Essie uitgebrobeert? En wat vinden jullie van de kwaliteit?

Vorige

Shoplog Jorinde

Volgende

Sleek – LE Circus palette

11 Comments

 1. Balen dat de nagellak niet zo goed is want de kleur is prachtig! Ik heb één lakje van Essie en die vind ik heel fijn!

 2. Wauw, inderdaad een mooi nude roze kleur! Wat jammer dat hij zo snel ging chippen bij Jou, ik heb dat met Essie niet.

 3. het lijkt roze met een peachy shine :)

 4. Hij ziet er prachtig uit :)
  x Ella

 5. Wat een mooi kleurtje en prachtige nagels heb je :-)
  Jammer dat de kwaliteit te wensen over liet, ik heb ook een paar lakjes van Essie (nog te koop). Ik vond de kwaliteit wel goed, maar ik vind de kwastjes niet zo fijn.

 6. Wat super spijtig dat hij zo snel is beginnen te chippen! Ik vind de kleur echt wel heel mooi!

 7. Deb

  Prachtig kleurtje! Geweldige mooie nagels heb je toch!

 8. Hele mooie kleur, hou echt van deze tinten!

 9. ahhh wat schattig, mooi kleurtje!

 10. Mooie kleur en je hebt mooie nagels ;) x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén