Essie – Your hut or mine


Vandaag laat ik jullie een lakje zien uit the resort collection van Essie, namelijk your hut or mine. Het heeft maanden geduurd voordat ik dit lakje had geswatcht, omdat ik andere lakken had en deze een beetje vergeten was. Erg zonde, want ik ben nu echt dol op dit kleurtje! Ik kan hem het beste omschrijven als een roze koraalkleur met een lichte shimmer.


Ik had twee lagen nodig om de nagellak dekkend te krijgen. In het zonlicht schijnt hij iets door en zou hij een derde laagje nodig hebben. Maar binnen in huis zie je daar niets van en is twee laagjes voldoende. Ondanks dat het een klein flesje is vind ik het kwastje erg prettig lakken, net zoals de Essence lakken. Die kleine flesjes van OPI vind ik niet prettig lakken en ik dacht dat het bij deze lak misschien hetzelfde zou zijn. De nagellak zit er op deze foto al drie dragen op en je ziet maar enkele tipwear. De kwaliteit is dus dik in orde!

Dit lakje heb ik in een setje gekocht in Antwerpen voor ongeveer € 18,00. En hij bevat 5 ml. Ik denk dat je hem op Ebay nog wel kunt kopen.

Vorige

The Body Shop stash Amanda

Volgende

Replay eau de parfum–Intense for her!

15 Comments

 1. Best een leuk kleurtje. Had ‘m zelf alleen niet gekozen denk ik!

 2. Beautinista

  Wauw wat n pracht kleur:)!

 3. Ik moet toegeven dat het niet direct mijn persoonlijke favoriet is maar het heeft wel iets :)

 4. Inderdaad héel mooi!

 5. speciaal kleurtje :) zou het niet direct kunnen omschrijven

 6. Deb

  Mooi kleurtje!

 7. Heel mooi kleurtje!

 8. Ik ben wel benieuwd naar de essie lakjes, maar vind ze wel een beetje prijzig x

 9. Wat een mooie kleur!

 10. Dat vind ik echt een hele leuke en aparte kleur!

 11. Oh, wauw! Wat erg dat je hem bent vergeten, it’s gorgeousss! :D Gelukkig heb je hem weer herontdekt. :)

 12. dewi

  oeeeh, pwetty! :D

 13. Heel erg pretty kleurtje! Ik ben ook aan de Essie lakjes gegaan :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén