Essie – Madison Ave-Hue (Limited Edition)

e2
Essie is onlangs uitgekomen met een nieuwe limited edition lente collectie. Jorinde kocht hier laatst een roze lakje van en deze zal ik je vandaag laten zien. Benieuwd naar dit lakje? Kijk dan snel even verder voor meerdere swatches.

e4
Jorinde vroeg mij om dit lakje te swatchen en te reviewen. Dit, omdat ik mooiere en nettere swatches kan maken. Op deze manier krijgen jullie het mooiste resultaat van de nagellak te zien. Dit lakje komt uit de Madison Ave-Hue collectie. Dit is de nieuwste lente collectie van Essie. Jorinde kocht hier het lakje van die dezelfde naam draagt als de collectie: Madison Ave-Hue. Een zoete, roze, prinsessen kleur met glitters. Zo ontzettend schattig en lief voor de lente!

e1
e3
De nagellak dekt al in één laagje als je korte nagels hebt zonder witte tiprand. Zelf heb ik wel een witte tiprand en daardoor moet ik standaard twee laagjes dragen om een nagellak dekkend te krijgen op mijn nagels. De nagellak is iets dikker qua structuur dan de meeste nagellakken, maar ik vind het niet storend. De nagellak lakt nog steeds soepel en veegt makkelijk uit. Ik ben een ongelooflijke oen geweest, want ik ben vergeten het kwastje op de foto te zetten. Het kwastje is ongeveer even dik als het kwastje van Rimmel. Toch kan ik beter lakken met dit kwastje dan die van Rimmel. Ik heb geen idee hoe dit komt.

e5
Wat mij verder op viel was de plek waar de naam staat. Ik was een hele tijd aan het zoeken, omdat bij mijn Essie lakje de naam op de zijkant staat. Bij dit lakje staat hij bovenop de dop. Dit is tegenwoordig dus veranderd.

Jorinde kocht dit lakje tijdens de 30% korting op alle make up actie bij de Etos. Normaal gesproken kost deze lak € 10,99 en hiervoor ontvang je 13,5 ml. Dit is meer dan normaal, want meestal zit er een inhoud van 10 ml in een flesje. Dit is dus wel een pluspunt!

Heb jij ook een lakje uit deze collectie? Zo ja, welke kleur? Of heb jij überhaupt een lakje van Essie in je bezit? Zo ja, want vind je van de kwaliteit? Deel je mening bij de comments!

Vorige

Favorieten – maart 2013

Volgende

Alverde blush–Dessert Rose

34 Comments

 1. Wat een prachtige kleur! Lekker die 30 % korting. Dan is de prijs nog te doen.

 2. Uch Essie, wat doe je mij toch weer aan?! Goddelijke kleur, perfecto voor in de zomer, maar ook de glitters erin.. gorgeous! Ik wil hem nu hebben.. ¬¬ Ik vind de Essie lakken over het algemeen wel wat dikker, maar daar gaat mijn voorkeur wel naar uit. Ze blijven mega lang op mijn nagels vertoeven.

 3. Wat een lief lakje met de subtiele glittertjes :)

 4. Super gaaf kleurtje!!

 5. Dat bubblegum pink is mijn favoriete zomerkleur !

 6. Deb

  Wat een heerlijke zomerse kleur!! Ik ben zaterdag ook nog even in de 5e versnelling langs ETOS gegaan ;-) Ik heb Tart-Deco en Jag-U-are gekocht, die laatste kreeg ik zelfs met 50% korting mee! Ik heb nog een aantal andere Essie lakjes en wat mij betreft komen er nóg meer bij want ik vind dit merk samen met OPI toch wel een van de beste.

 7. Wat een mooi kleurtje!

 8. Wat een lief kleurtje! Die glitters staan er erg mooi bij :D

 9. ohmy… dit is echt een heel mooi lakje! Jij hebt het dan ook wel super mooi gelakt, maar wat een beauty met die kleine shimmers er in! I loooove Essie, ik heb laatst Go Ginza gekocht, een mooi paars/roze pastel kleurtje :D

 10. wat een heerlijk zomerkleurtje, supermooi!

 11. awesome mooie kleur :D

 12. leuk met die shimmer in :)

 13. Superkleur zeg, die schreeuwt gewoon zomer!

 14. Wat een geweldig mooi kleurtje!

 15. Wauw, dit is echt een hele mooie kleur!

 16. hele mooie kleur!

 17. Prachtige kleur! Lekker opvallend!

 18. Ik heb Sand Tropez van Essie en een heel fijne basecoat; Nourish Me. Vind het een heel fijn merk maar wel erg duur (dus ik maak meestal ook gebruik van kortingsacties ;-) ).

 19. Wat een leuk kleurtje! :)

 20. Ik vind de Essie lakjes echt super van kwaliteit heb er zelf ook een paar van, en vind ze echt de beste.
  Super mooi kleurtje is dit, en wat heb jij mooie nagels seg! :-)

 21. wauw gaaf kleurtje!

 22. Lin

  Wat een gaaf lakje zeg!

 23. Wauw wauw wauw, wat een perfecte kleur!!

 24. Oh roze en glitter!
  Heel mooi lakje :-)

 25. I love ESSIE colors! :-) This pink is really great! :-)

  ALDO GIVEAWAY is up on my blog :-)
  Don’t miss the chance to win an incredible clutch :-)
  http://mystylerecipe.com/2013/03/24/aldo-red-lips-clutch-giveaway/

 26. té gave kleur!!

 27. Wat een prachtige kleur roze :-) De kleine, fijne shimmers die erin zitten vind ik echt onwijs mooi..! :-)

 28. Wat een super kleur!!! En jeetje wat een prachtige nagels heb je.

 29. oew die is heel mooi

 30. Ik heb 2 lakjes van Essie in mijn bezit, ben tevreden over de kwaliteit. Deze kleur is echt geweldig om te zien.

 31. Heel tof kleurtje!

 32. De shimmer erin is helemaal mijn smaak! Zoet roze bijna ook, ik vind het echt een tof kleurtje!

 33. net een zuurstok! wat ene mooie kleur, en dan die glitters.. helemaal mijn ding !

 34. Wow die is gaaf, wat een knalkleur!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén