OPI Nicki Minaj – Pink Friday


Vandaag nog even een extra artikeltje over de Nagellak Pink Friday uit de Nicki Minaj collectie van OPI.

Ik was al heel lang op zoek naar zo´n Barbie roze kleur nagellak en was dan ook dolenthousiast toen ik de swatches van dit lakje overal op internet tegenkwam. Deze moest ik hebben! Deze nagellak is Limited Edition en is dus maar tijdelijk verkrijgbaar wat ik wel jammer vind. Ik denk dat hij net nog in de winkels te koop is, maar dat zal niet lang duren voor de volgende Limited Edition er zal zijn. De lakt, dekt helaas pas goed in drie laagjes, maar dat maakt mij niet uit. Dit is nu al één van mijn favoriete kleuren nagellak en ik ben er superblij mee. Voor de foto´s zijn de nagels van mijn zusje gebruikt, omdat zij nou eenmaal een stuk mooiere nagels heeft.

Ik heb de nagellak Pink Friday uit de Nicki Minaj collectie van OPI gekocht bij parfumerie MOOI voor €13,95 en hij bevat 15 ml.

Wat vind jij van deze nagellak?

Vorige

Make Up Store – Siw

Volgende

The Body Shop – eye & cheek palette regard & joues

17 Comments

 1. Hele mooie kleur nagellak!

 2. Echt een prachtig kleurtje! Ik hou van roze nagellak!

 3. Wauw wat een schattige en mooie roze kleur!

 4. De collectie van Nicki Minaj is echt mooi, zo kleurrijk. Amazing nagellak, love the color!

 5. Erg mooie kleur! Ik zag hem ook in de winkel liggen, toch verwachtte ik dat hij een stuk feller zou zijn. Ik dacht dat het namelijk een felle barbieroze kleur zou zijn, maar hij is mooi zacht roze, ook niet verkeerd:D

 6. Mooi kleurtje hoor!

 7. Ik vind hem echt heel erg mooi, wat zijn je nagels lang trouwens! :)

 8. Wat een mooie nagellak!
  Jammer dat ie wat streperig is!
  Liefs,

 9. Hele mooie babyroze kleur!! :)

 10. Deb

  Prachtig kleurtje en weer super mooi gelak!

 11. Geweldig kleurtje! Ik heb je getagged met de 11 questions tag, als je hem nog niet hebt gedaan zou je het dan leuk vinden hem in te vullen?

  • We hebben hem al twee keer gehad! Over een paar dagen komt er weer een artikel over. Maar wel heel lief dat je ons hebt getagged!

 12. Ik wil deze zo graag hebben.. Maar ik heb ooit eens een afspraak met mezelf gemaakt en dat was nooit meer dan 10 euro uitgeven aan een lakje. Zal ik mijn afspraak met mezelf verbreken? Ohhh ik wil hem zo graag!

 13. Die wil ik heeeel graag, zo;n mooie kleur!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén