Make Up Store – Siw


Toen ik met Jorinde bij de Make Up Store was en de nagellakken bekeek wist ik dat ik een nagellakje wilde meenemen. Ze hebben daar een groot assortiment en ook nog eens holografische nagelakken. Ik besloot een blauwe mee te nemen, omdat ik deze nog niet in mijn stash heb. Lees verder voor mijn review.Helaas is de kwaliteit ver te zoeken. Na vier laagjes had ik nog steeds geen volledige dekking en toen ik de nagellak opdeed kwamen er gaten in de aangebrachte nagellak. Het leek alsof er olie in de nagellak zat en hierdoor de gaten werden veroorzaakt. Ook chipte de nagellak al na een halve dag, wat mij nooit gebeurt. Ik ben ontzettend teleurgesteld, omdat dit een heel duur lakje was en ik daarvoor wel goede kwaliteit verwacht. De prijs en kwaliteitverhouding vind ik niet in orde. Ik ga in ieder geval geen holografische nagellakken meer kopen bij de Make Up Store.

Het lakje kost € 14,50 en bevat 8 ml.

Vorige

MAC Blush – Rose quartz

Volgende

OPI Nicki Minaj – Pink Friday

10 Comments

  1. Het is wel een mooie kleur, jammer dat de kwaliteit zo tegenvalt.. Vooral voor die prijs!

  2. Mijn eerste reactie was wauw! Toen ik verder keek en las was ik teleurgesteld! Zo’n mooi lakje en dan zo slecht van kwaliteit! Voor de prijs mag je zeker meer verwachten!

  3. Hele mooie kleur! Alleen jammer van de kwaliteit :(

  4. Het is zeker een heel mooi kleurtje. Maar voor die prijs verwacht ik er toch iets meer van…

  5. Wauw het is een prachtig kleurtje. Maar wat erg dat het zo’n slechte kwaliteit is! En dat voor zoveel geld, kun je beter bij Catrice blijven.

  6. Zonde dat hij je zo tegenvalt, meestal wil je ook geen lak meer van dat merk kopen dan, helemaal vanwege de prijs. Ik vind de kleur wel heel vet, snap wel waarom je hem mee nam. :)

  7. Wat spijtig van de kwaliteit zeg, de kleur zou echt iets mooi kunnen zijn geweest :(

  8. Jammer van de kwaliteit, anders was het echt een leuk lakje!

  9. ajj balen van de kwaliteit zegg!!

  10. Jammer dat hij zo snel chipt :( Maar wel een leuk kleurtje! Voor 1 avondje is hij wel leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén