MAC Blush – Rose quartz


Afgelopen zonder was ik een paar dagen naar Antwerpen en daar ben ik natuurlijk ook even langs de MAC gegaan. Daar zag ik deze prachtige MSF uit de Semi precious collectie. Nadat deze was opgebracht door een MUA moest ik hem wel kopen, want hij is werkelijk waar een pareltje. Ik heb een zwak voor gebakken producten, en ik vind hem er echt prachtig uitzien. Lees verder voor mijn review.


Eigenlijk is een MSF bedoeld om over het gehele gezicht aan te brengen, maar daar vind ik deze te heftig voor. Ik gebruik hem als blush en highlighter.

De swatches komen niet helemaal tot hun recht, erg jammer. De linker swatch is van de blush en de  rechter swatch is van de highlighter. Deze blush geeft mij een enorm mooie gloed en zorgt dat ik straal. Dit heb ik nog niet eerder mee gemaakt met een product! Ik ben nog nooit eerder zo blij geweest met een product en nu ik deze blush al maanden in mijn bezit heb kan ik zeggen dat dit het mooiste product is wat ik in mijn stash heb. Ik gebruik hem minimaal twee keer in de week, omdat hij gewoon een prachtige glans geeft.

Hier kunnen jullie de glitters zien, ik kreeg ze niet beter op de foto helaas.

De blush is ongeveer net zo groot als mijn handpalm, wat dus een aardige grote is. Hij kost maar liefst € 27,50 wat ik een enorm bedrag vind! Gelukkig had ik geld voor mijn verjaardag gekregen, waardoor ik hem uiteindelijk toch heb gekocht. Hij bevat 6,5 gram wat een behoorlijk hoeveelheid is, maar dat mag ook wel voor zo’n prijs.

Vorige

Too Faced Naked Eye Palette

Volgende

Make Up Store – Siw

18 Comments

 1. Alleen al hoe hij er in de verpakking uit ziet! Ik hou van dit soort producten!

 2. Wauw! Ziet er super mooi uit!

 3. Wauw mooi, zo jammer dat ze zo duur zijn!

 4. Ziet er super super mooi uit Je blog is trouwens ook erg leuk !

 5. Als je het op je hele gezicht aanbrengt, wordt je toch gemma glitter??

 6. Wauw mooie glitters zitten er in deze blush, de kleur is ook prachtig!

 7. Ik vind hem erg mooi, alleen houd ik niet zo van shimmery blushes. Ik vind het wel mooi, zolang het subtiel is.

 8. Heel erg mooi! Wat leuk dat je in Antwerpen was, ik woon er namelijk :).

 9. wat een supermooie blush! wel heel erg duur, dus ik zou hem niet kopen denk ik.
  liefs!

 10. Wat heb je een leuke blog , ik ga je zeker volgen!

  Neem je ook eens een kijkje op mijn blog?
  http://myownsupersweetlife.blogspot.com/

  Liefs

 11. Deb

  Wat een prachtige blush en wat een mooie pigmentatie! Voor de vormgeving heb ik één woord: GORGEOUS! Ik vind het altijd handig wanneer er een highlighter bij een blusher zit. Ik heb er zelf ook een met highlighter van Cargo.

 12. Prachtige blush, vooral de highlighterpart! Die laatste foto met de shimmers, aaaamazing!

 13. Wat raar dat je die hebt kunnen vinden nog in Antwerpen? Speciale winkel met oude LE’s ofzo?

 14. Anouk

  Leuk artikel, prachtige blush!
  ( er staat ‘zonder’ ipv ‘zomer’ )

 15. Deze is zo mooi! Heb spijt dat ik ‘m nooit heb gekocht..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén