Favorieten van dit moment

favorieten van deze tijd, blush stash 002
Vandaag laat ik jullie mijn favoriete producten van de afgelopen tijd zien. Ik ben erg kieskeurig geweest en heb echt alleen de producten gekozen die ik veel heb gebruikt en waar ik ook nog steeds plezier van heb. Benieuwd welke producten dit zijn? Lees dan vooral even verder.

favorieten van deze tijd, blush stash 004
MAC Blush in Dainty

Deze blush geeft heel veel pigmentatie af waardoor ik hem subtiel en zwaar aan kan brengen. Ik vind het dan ook heerlijk om met deze pigmentatie te spelen. En de kleur is echt ‘to die for’. Zacht roze met gouden glitters, hij staat ook bijna bij elke look.

Sleek Curaçao palette
Jullie konden in de afgelopen weken al een review en een look van dit palette vinden. Ik heb daar uitgebreid beschreven hoe prachtig dit palette is en wat een geweldige kleuren hij heeft. Ik vind hem geweldige voor heftige looks en ga hem daar ook nog veel voor gebruiken. Dit palette heeft nog een hele mooie toekomst bij mij!

Catrice lipstick in C03 Victoria uit de LE Urban Baroque collectie
Wat een geweldige lipstick is dit zeg. Op het eerste gezicht is hij niet bijzonder, maar op mijn lippen vind het hem erg mooi staan. Perfect voor een dagelijkse look en makkelijk om s’ochtends aan te brengen, omdat het niet zo’n felle kleur is. Ik kan hem omschrijven als paars/bruin. Ook is hij heerlijk romig en voedt hij mijn lippen ook goed.

Catrice Infine Matt foundation in 010 light beige
Ik vond de photo finish foundation van Catrice iets te donker en toen ik hoorde dat de Infine Matt foundations lichtere kleuren hebben dan de photo finish foundation rende ik naar de Kruidvat om een Infine Matt foundation te kopen in de juiste kleur. De kleur is niet alleen juist, maar ook de finish van deze foundation vind ik geweldig. Hij is zoals de naam als zegt mat, dekt goed en glijd niet zo erg van mijn gezicht als de photo finish foundation. Hier merkte ik nooit wat van, tot dat ik deze ging gebruiken. Ben momenteel echt dol op deze foundation en wil de komende weken in ieder geval geen andere dragen.

Catrice nagellakken in de kleur 090 Karl Says Tres Chic & 770 Put Lavender On Agenda
Prachtige kleurtjes, dekken goed en lakken fijn. Verder kan ik er niet zoveel zeggen, ik ben gewoon dol op deze kleuren.

Essence eye souffle in 01 Dance the swan like (LE Ballerina Backstage)
Dit is echt een geweldig product. Geeft hetzelfde effect als NYX jumbo pencil in Milk, maar deze is veel vloeibaarder en zachter en smeert daardoor ook makkelijker uit. Ik gebruik hem vooral voor heftige looks en de oogschaduw knalt er hierdoor goed uit. Ik heb al een back up weten te scoren!

Catrice Transparent fixing powder (Le Welcome to Las Vegas)
Dit poeder fixeert mijn make up goed en laat ook niet teveel poeder achter. Helaas komt deze ook uit een LE collectie. Het lijkt wel of alle fijne Catrice producten uit een LE komen haha.

Lipsmackers in Coca Cola & Coca Cola Cherry
Een paar weken terug kocht ik deze twee lipsmackers bij de Primark. Ik had wel eens eerder lipsmackers gehad, maar was nooit zo onder de indruk. Van deze twee schatjes wel, man wat geven deze een geur af. Heel zoet en sterk, je moet ervan houden. Ik vind het heerlijk! Ook verzorgen en voeden ze mijn lippen goed.

Sephora nano oogpotloden
Ik was nooit een oogpotloden fan. Toen ik tijdens de sale bij de Sephora een setje mini oogpotloden zag staan wilde ik ze wel meenemen, omdat ik maar 10 euro betaald voor ongeveer 8 potloden. Ik vond ze dus wel het proberen waard en ze zijn het ook waard geweest. Ik gebruik ze meerdere malen per week en zeker bij heftige looks gebruik ik ze vaak. Ze smeren fijn en zijn lekker romig met nog eens prachtige kleuren.

Dit waren mijn favorieten van de afgelopen tijd, wat zijn jouw favorieten? Hebben jullie nog aanraders voor ons?

Vorige

Opgemaakt

Volgende

Shoplog Jorinde

13 Comments

 1. Leuke producten! Die palette van Sleek ben ik ook erg benieuwd naar, en die prachtige blush in Dainty heb ik ook :-)

 2. Leuke favorieten!
  De Infinite matt foundation van Catrice is ook een favoriet bij mij. En de mascara van de Action/Max :)

 3. Superleuk om te zien!
  Liefs,
  xx

 4. ik heb ook de welome to las vegas powder :)

 5. De nagellakjes zien er mooi uit, zo ook het sleek palette!

 6. Ik hou echt van sleek palette’s <3
  Leuk artikel!
  x Ella, SpringVibes

 7. wat een super mooie producten heb je als je favorieten !
  ik ben ook hellemaal gek op de sleek palletes !
  liefs

 8. Dat sleek palette is echt mooi!!

 9. De MAC Dainty staat op m’n wishlist en het Catrice transluscent poeder heb ik ook, werkt perfect!

 10. Fijne producten! Ik heb veel goeds gehoord over die foundation van catrice :)

 11. Wauw leuke favorieten het lijken mij fijne producten.

 12. ik ben ook echt dól op dat catrice lakje, heb ‘m nu ook op. Prachtige kleur!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén