Favorieten januari 2012

favorieten januari 006
De afgelopen maand heb ik veel verschillende producten herontdekt, omdat ik een no buy had. Daar ben ik nu eigenlijk heel blij mee, want ik heb weer een paar top producten herontdekt waar ik nu heel erg blij mee ben dat ik ze weer ontdekt heb. Natuurlijk ook een paar favorieten die ik niet herontdekt heb, maar die wel favoriet zijn. Kijken jullie mee?

favorieten januari 009
De paletten uit de LE Big Life City collectie van Catrice.

Wat een geweldige paletten zijn dit. De verpakking vind ik erg mooi, ze gaan makkelijk open, de kwaliteit is dik in orde en ze hebben veel verschillende kleurtjes. Wat wil ik nog meer? Niets, behalve deze paletten. Ik heb deze bijna elke dag gebruikt en ben ontzettend blij dat ik ze in mijn bezit heb. Ik had eerst één palette, maar kreeg nog een doos vol make up waar twee anderen paletten in zaten. Hier was ik ontzettend blij mee, omdat ik al spijt had dat ik er niet meer had gehaald. Nu heb ik ze gelukkig alsnog en kan ik ze niet meer wegdenken uit mijn stash.

favorieten januari 010
MAC blush in Dainty

Deze blush heb ik afgelopen maand bijna elke dag gedragen. Hij geeft een prachtige glow aan mijn gezicht en is niet te heftig voor overdag. Ook is de kleur zelf niet te heftig, maar heeft een zachte kleur roze. Je kunt hem trouwens wel heel heftig aanbrengen als je niet op past met aanbrengen van de blush op je kwast. Voor je het weet lijk je op een clown ;)

Essence eye souffle in 01 dance the swan lake (LE Ballerina Backstage)
Deze eye souffle zat ook in die make up doos. Wat een geweldig product is dit! Ik gebruik hem als oogschaduw primer om het pigment van een oogschaduw te laten knallen. Jullie zullen dit product dan ook nog vaak voorbij zien komen in looks van mij. Ik heb ook spijt dat ik niet geen souffle’s van deze collectie heb gekocht. Hij lijkt trouwens op het NYX Jumbo eye pencil in Milk, maar dan veel vloeibaarder en niet zo stroef. Deze souffle is zelfs net zo zacht als een dagcrème.

favorieten januari 018
Misa lakjes in First Kiss & Pay Days are Happy Days

Ik heb mijn Misa lakjes weer herontdekt. Deze lakjes lakken heel fijn, het kwastje is precies goed net zoals bij mijn Catrice lakken. Ook vind ik de substantie fijn, niet te dik en niet te dun. Ze dekken in twee laagjes en blijven een paar dagen mooi zitten zonder tipwear. Dit is wat ik zoek in een nagellak en gelukkig weer heb gevonden. En niet onbelangrijk, ze hebben leuke kleuren.

Essie – your hut or mine (LE resort collection)
Dit lakje heb ik deze maand voor het eerst gedragen, terwijl ik hem al maanden in mijn bezit heb. Het is een prachtige kleur. In het flesje lijkt hij erg roze, maar op je nagels is het meer een koraal kleur die meer neigt naar roze dan naar oranje. Een kleur die ik veel vaker wil gaan dragen! Ik dacht altijd dat ik geen koraal kleur in mijn stash had. Nu weet ik dus goed waar een no buy goed voor is…. (*schaamt zich een beetje!)

favorieten januari 021
The Body Shop – Sweet lemon showergel
Dit is absoluut mijn favoriete douchegel van afgelopen maand. Ik gebruik hem bijna elke keer als ik douche en geniet er ook elke keer van. Niet alleen ik, maar ook mijn vriend is dol op deze douchegel. Bij onze douche bij hem thuis staat een er ook een met een verpakking van 750 ml. Dit zegt genoeg toch? Hij ruikt naar zoete citroensnoepjes. Wij zijn er dol op, maar het is wel een geur waar je van moet houden.

The Body Shop – Amandel body butter
Na het douchen gebruik ik deze body butter om mijn huid te voeden. Ik heb in de winter periode een extreem droge huid en dit is het enige product wat mijn huid goed kan voeden. Ik de sale heb ik deze geur kunnen scoren voor € 5,00 Ik snap niet dat ik niet eerder deze geur heb gekocht. Hij ruikt zo ontzettend lekker! Ik wist niet dat ik van amandel hield, maar dit ruikt echt hemels. Als ik weer wat potten op heb gemaakt ga ik deze zeker weer kopen tijdens de volgende sale.

Dit waren mijn favorieten van januari. Zijn dit ook favoriete producten van jullie? Zo niet, vertel me jouw favorieten in de comments!

Vorige

Inglot – Lipstick 199

Volgende

Rituals – Ginkgo’s Secret hand balm

15 Comments

 1. Leuk artikel het new york palette gebruik ik ook met veel liefde!

 2. de sweet lemon showergel lijkt me leuk voor deze zomer :)

 3. Super tof om te zien. En het new york palette is echt prachtig! :D

 4. Fijne producten! :) En wauw dat lakje van Essie is echt supermooi!

 5. Ik vind de nagellakjes van Misa er erg leuk uitzien!

 6. Die MAC blush is echt mooi!

 7. hele mooie spullen!

 8. mmm ik houd zo van TBS bodybutters! Het liefst wil ik ze allemaal ;-)

 9. Mooie favorieten, die nagellakken! Prachtige kleuren!

 10. Leuk dat je die paletten van Catrice hebt, hier zijn ze allemaal meteen weg gegaan :(.

 11. Het lijken me allemaal fijne producten! De bodybutter lijkt me vooral heel fijn met dit weer :D

 12. Ik gebruik mijn Catrice palette ook bijne elke dag! Ze zijn zo fijn!

  xx Astrid

 13. Hele leuke spulletjes!
  Liefs!

 14. Leuke producten! Spijtig dat die eye souffle van essence limited is :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén