Favorieten producten van de laatste tijd

Kerst 2014 460
Het is volgens mij alweer bijna een jaar geleden dat ik favorieten producten deelde. Eerlijk, dit jaar gebruikte ik veel minder producten dan de jaren daarvoor. Ik heb geen leuk jaar achter de rug en dit merkte ik terug in het gebruik van producten. Heel vaak droeg ik geen make-up. De laatste tijd gebruik ik weer wat meer producten en heb ik een aantal favorieten die ik graag met je wil delen, omdat ik er zo enthousiast over ben!

Kerst 2014 467
Mijn 28 Neutral palette welke ik jaren geleden op Zoeva bestelde. Ik heb hem weer helemaal herontdekt en gebruik hem echt super vaak. Vaak even een licht kleurtje op mijn ooglid en een iets donkerder kleur in mijn crease. De witte highlighter gebruik ik ook erg vaak om mee te blenden. Je ziet overduidelijk in de linkerhoek mijn favoriete kleuren. Ook ben ik de roze kleuren iets meer gaan gebruiken en dat bevalt opvallend goed terwijl ik helemaal niet zo van de roze kleuren ben. Vooral de derde van boven gebruik ik regelmatig, omdat deze ook nog een beetje bruinig getint is en niet overduidelijk roze. Hierdoor past hij goed bij mijn gele huidskleur.

Kerst 2014 471
De NYX HD Concealer. Wat een fijne concealer! Ik was al tijden niet tevreden over de concealers die ik had. Ze dekten niet goed, waren te dik en droogden mijn huid enorm uit wat schilfers tot gevolg had. In de Douglas kocht ik deze concealer in een opwelling van een bon die ik had liggen, omdat ik er in de drogisterij niet uit kwam. En wat een verassing is deze concealer. Hij dekt enorm goed, smeert goed uit, is niet te dik en droogt mijn huid niet uit. Alles wat ik in een concealer zoek! Echt een aanrader.

Kerst 2014 480
De Maxfactor Masterpiece Max mascara. Deze is al jaren favoriet, maar ik vind hem gewoonweg erg duur. Hij kost rond de 16 euro en dat vind ik een hoop geld voor een mascara. Ik heb daarom een tijdje goedkopere mascara’s geprobeerd, maar ik stapte toch weer over naar deze, omdat geen één mascara aan deze kan tippen.

Kerst 2014 486
De linker kleurige oogschaduw van Inglot heb ik tijdens de feestdagen constant gedragen. Het is een donkergrijze kleur met glittertjes erin, zo ontzettend mooi en chic stond deze kleur. Ik had hem al een tijdje niet meer gebruikt, maar ben erg blij dat ik deze weer herontdekt heb.

Kerst 2014 490
Dan deze handcrème van Le Couvent Des Minimis. Wat een geweldige handcrème! Ik kocht hem in de sale bij de Ici Paris XL en verwachte er niet zoveel van, maar hij heeft mij echt verrast en hij gaat ontzettend snel op, omdat ik hem meerdere keren per dag gebruik. Hij ruikt heerlijk naar honing en shea boter, maakt mijn handen onwijs zacht en voedt ze ook nog eens goed. Ik zou hem zo weer opnieuw kopen.

Kerst 2014 494
Dan mijn favorieten dagcrème sinds tijden! De Tuinen Honing dag & nachtcrème. Hij is net zo goed als de Clinique all about serie. Hij is op basis van een gelstructuur en dit zorgt ervoor dat mijn huid deze crème opzuigt als water. Wat een fijne structuur, lekkere geur (ik moest er wel even aan wennen, maar nu vind ik hem lekker) en verzachtende & verzorgende werking heeft deze crème. Ook vind ik het fijn dat hij niet zo prijzig is als de Clinique serie. Deze dagcrème kost iets minder dan € 10,00 voor 50 ml. Deze crème is inmiddels op en ik wil niet meer zonder. Ik ga volgende week mijn nieuwe pot halen! Dat zegt denk ik genoeg.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens over mijn favorieten producten te lezen! Ik hoor graag van jullie of jullie weer vaker van dit soort artikelen willen lezen.

Wat is jouw favoriete product van de laatste paar maanden?

Vorige

New Shoes – Tom Tailor Boots

Volgende

Mijn eigen webshop!

  1. die nyx concealer is mijn favo!

  2. Favorieten artikelen & video’s vind ik altijd leuk om te lezen/zien! Dat oogschaduwpalette van Zoeva vind ik echt heel erg mooi!

  3. ahh zalig om zo’n ‘gebruikt pallet’ te zien :d

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén