Opgemaakt – oktober deel 1 (Rituals)

favorieten winactie opgemaakt 015
Wat is het toch heerlijk om iedere maand producten op te maken. Ik probeer de laatste 2 maanden echt meer producten op te maken door steeds dezelfde producten te gebruiken. Minder spullen betekent ook meer ruimte in je hoofd en minder spullen om straks te verhuizen als ik een eigen huis heb. Genoeg gekletst, tijd voor deel 1 van de producten die ik in oktober heb gemaakt.

Vorige

Bourjois Gold is Back nagellak swatches

Volgende

Opgemaakt – oktober deel 2

11 Comments

 1. Ik doe juist heel lang met veel spullen. Dat komt denk ik omdat ik elke dag wat anders gebruik!

 2. ik

  Ik heb dat mannenschuim van Rituals ook, wel gekregen van een man die er niet mee kon omgaan hahaha…ik maak het gewoon lekker op. :P Tubes gewoon openknippen, blijkt er nog vaak heel veel in te zitten wat je anders maar weggooit.

 3. Mooie producten!

 4. Die deo van de rituals ziet er leuk uit!

 5. producten opmaken geeft echt een vrij gevoel :)

 6. Mooie producten heb je opgemaakt!

 7. Leuk om te zien! Ik kijk altijd uit naar je opgemaakte filmpjes :) de laatste tijd gebruik ik ook graag producten van Rituals. Ik wil heel graag een nachtcrème van dit merk. Mijn huid voelt zo zacht! Jammer van het prijskaartje.

  • Leuk om te horen! Vind ze zelf ook altijd erg leuk om op te nemen en fanatiek de hele maand producten op te maken haha. Ja, jammer dat het een wat prijziger merk is. Ze hebben zulke lekkere producten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén