Bourjois Gold is Back nagellak swatches

advertorial bourjois 262
Bourjois heeft een nieuwe najaarscollectie uitgebracht met prachtige nagellakken. De collectie heet Gold is Back en bestaat in totaal uit 5 nagellakken. Ik laat vandaag 2 van deze mooie nagellakken aan je zien. Kijk je mee naar mijn review en de swatches?

bourjois
De collectie bestaat uit deze 5 nagellakken die allemaal een gouden of een zwarte kleur in zich dragen.

advertorial bourjois 271
Ik ontving de kleuren 31 Dangerous Wish en de kleur 33 Enchanting Potion.

advertorial bourjois 246
advertorial bourjois 235
advertorial bourjois 254
advertorial bourjois 264
De flesjes van Bourjois vind ik onwijs mooi en chique vorm gegeven. Ik had nog geen Bourjois lakken en deze springen er in vergelijking met verpakkingen van andere merken echt uit door hun lengte en elegante vorm. Wat ik een leuk detail vind is de gekleurde dop. Deze heeft dezelfde kleur als de nagellak die in het potje zit. Meestal is een dop zwart of zilver, maar deze dus niet. Tevens is er in de dop een mat stuk geplaatst zodat je meer grip hebt op het potje. Super handig en leuk dat hier over na is gedacht.

advertorial bourjois 261
De nagellakken lieten zich moeilijk fotograferen, maar hieronder volgen enkele detail foto’s zodat jullie de nagellak goed in de verpakking kunnen zien.
advertorial bourjois 250
31 Dangerous Wish is een zwarte nagellak met kleine gouden glitters en grovere glitters die in elk licht een ander kleur hebben. Dit zie je ook goed terugkomen in het potje. Dan zijn ze geel, dan weer oranje, blauw, groen of goud. Een bijzondere nagellak om te zien!

advertorial bourjois 257
33 Enchanting Potion is bedoeld als topcoat en niet als dekkende nagellak. Deze nagellak is transparant, maar bevat heel veel gouden glitters.

advertorial bourjois 269
Toen ik het kwastje van de nagellakken bekeek schrok ik wel even. Hij is namelijk kort en breed en dit baarde mij zorgen, omdat ik meestal niet goed met zulke nagellakken mijn nagels kan lakken. Maar mijn zorgen waren nergens voor nodig, het kwastje lakte juist fijn. Ik kon heel precies werken en hoefde niet veel strijken te halen om mijn nagel snel te bedekken met nagellak. Ook knoeide ik niet over mijn nagel heen op mijn huid. Dit is een probleem wat ik namelijk wel vaak heb met dit soort kwastjes. Op naar de swatches!

bourjois swatches 009
bourjois swatches 013
bourjois swatches 029
De swatches van 31 Dangerous Wish. Wat een prachtige, bijzondere nagellak. Hij is net zo mooi als in het potje. De perfecte nagellak voor kerst. Hij is niet te saai, niet te uitbundig, chique, mysterieus en dat allemaal in één potje. Ik weet nu al zeker dat ik deze tijdens de kerstdagen wil gaan dragen. Ik denk dat hij heel mooi staat in combinatie met een zwart jurkje. Als je dan je make up iets uitbundiger zou aanbrengen heb je de perfecte combinatie. Ik draag hier trouwens twee laagjes en de nagellak dekt volledig zoals je kunt zien.

bourjois swatches 045
bourjois swatches 049
bourjois swatches 050
bourjois swatches 069
De swatches van 33 Enchanting Potion. Ik draag hierbij één laagje waarbij ik op sommige stukken nog wat extra nagellak aanbracht (de wat legere stukjes om overal evenveel glitters te krijgen), maar de basis is alsnog één laagje. Deze nagellak dekt onwijs goed zoals je kunt zien. De meeste topcoats die ik heb van andere merken hebben in 9 van de 10 gevallen 2 laagjes nodig om zo te kunnen dekken.

bourjois swatches 054
Deze foto maakte ik in het zonlicht. Hier schitteren de glitters nog mooier. Ik denk dat deze nagellak perfect is voor oud & nieuw. Je zou hem dan ook over 31 Dangerous Wish kunnen dragen zoals ik hier heb gedaan. Heel erg gemakkelijk en je kunt je nagellak van de kerst laten zitten.

Ik ben erg tevreden over deze nagellakken, maar er is wel een klein minpunt wat ik wil benoemen. De nagellakken hebben snel het effect om een dikke laagje aan te brengen. Dit zie je ook wel bij mijn pink. Echter komt dit ook, omdat ik genoeg glitters op mijn nagels wil hebben. Bij de donkere kleur wilde ik op elke nagel een x aantal glitters hebben. Het is elke keer een verassing hoeveel glitters er op het kwastje zitten, hierdoor haalde ik het kwastje nog een aantal keer door de nagellak zodat er genoeg glitters op zaten. Dit zorgde er automatisch voor dat er meer nagellak op het kwastje zat. Hier moet je wel rekening mee houden als je de nagellak aanbrengt. Hetzelfde geldt voor de gouden kleur, ik wilde overal eventueel glitters hebben. Ik ben dan ook wel een pietje precies.

De nagellak droogde hierdoor ook niet zo snel zoals hij belooft (50 seconden), maar het effect vind ik het meer dan waard. Ik vind het prachtige nagellakken en als je jezelf wilt verwennen met een mooie nagellak, dan kan ik deze aanraden.

De nagellakken bevatten 9 ml en kosten € 8,49 per stuk. Ze zijn sinds oktober verkrijgbaar bij verschillende parfumerieën en drogisterijen.

Heb jij al een nagellak uit deze collectie? En wat vind jij van deze nagellakken?

Vorige

Favorieten – oktober 2013

Volgende

Opgemaakt – oktober deel 1 (Rituals)

11 Comments

 1. Ze zijn prachtig!

 2. gorgeous lakjes :D gotta love glitter!

 3. Ik vind deze lakjes echt heel erg gaaf!

 4. Deb

  Deze lakjes zijn prachtig!! Ik ben echt fan van deze collectie en heb ém zelf ook.

 5. de eerste vind ik persoonlijk het leukste

 6. ik vind ze supermooi :)

 7. Wat een leuke collectie dat ze allemaal goud erin hebben zitten. Ik vind deze 2 heel erg mooi! :-)

 8. die laatste is mooi! en ze dekken echt goed ja!

 9. Wat een mooie lakjes zijn dit! Ik vind Bourjois sowieso heel fijn lakken met de brede korte kwastjes :-)

 10. Mooie lakjes zijn het!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén