Rimmel Lycra Salon Pro Nagellakken

r6
Rimmel heeft nieuwe nagellakken geïntroduceerd. De Lycra Salon Pro lijn nagellakken geven je nagels een geltoplaag en hierdoor ziet het eruit alsof je van de nagelsalon komt. Klinkt goed toch? Er zijn 25 kleuren uitgekomen, waarvan er 9 samen met Kate Moss zijn ontwikkeld. In de goodiebag van Coty zaten twee kleuren en heb ze voor je geswatched.

Wel grappig om te vertellen is dat Evelien en ik een kleurtje hebben geruild. Ik had een donkerblauwe kleur en zij een bruine kleur. Ik wist dat ik de blauwe toch niet ging dragen en die bruine wel en daarom hebben wij geruild. Zij vond de blauwe kleur namelijk veel mooier!

r5
r3
De vorm van de flesjes vind ik erg mooi en stijlvol. Ook vind ik het een leuk detail dat op de dop het logo van Rimmel is verwerkt.

r4
De kwastjes van Rimmel heb ik altijd fijn gevonden en zo ook dit kwastje. Hij is breed en rond afgesneden waardoor je de vorm van je nagel goed kunt volgen. Lakt erg fijn!

nagellak 110
Dit is de kleur 702 Simply Sizzling. Een barbieroze kleur die iedereen wel in zijn stash zou moeten hebben. Een meer meisjes kleur dat dit bestaat geloof ik niet. Ik vind het een mooie kleur en de nagellak glanst ook mooi. Ik had twee laagjes nodig om de nagellak dekkend te krijgen. Prima kwaliteit!

r2
Dit is de bruine kleur en die heet 397 Beige Babe. Dit is zo’n bruine kleur die ik nog niet in mijn stash had. De meeste bruine kleuren uit mijn stash zijn meer nude, maar deze is meer bruin. Een erg mooi kleurtje wat een echte toevoeging is voor mijn stash!

Ik vind de lakken fijn lakken en kan ze iedereen aanraden. Uit die 25 kleuren is er vast wel eentje die jouw smaak of kleur is. De nagellakken bevatten 12 ml en kosten €6,99 per stuk. Ze zijn o.a. te koop bij de Kruidvat.

Heb jij al een lakje uit deze lijn geprobeerd?

Vorige

Pieces – Nieuwe shawl

Volgende

Shoplog – Primark, Sans Online, Zalando

24 Comments

 1. Wat een leuke en mooie kleurtjes vooral 702 Simply Sizzling vind ik erg mooi en staat vanaf nu op mijn wishlist

 2. Mooie lakken!

 3. Ze zijn allebei mooi! Vooral de roze vind ik erg gaaf. Ik heb er zelf ook twee van deze en ze zijn zo mooi en lakken zo fijn :D

 4. Mooi! Nee ik heb ze nog niet geprobeerd! Wil ik wel gaan doen.

 5. Ooh die roze ziet er prachtig uit!

 6. awesome roze lak :D

 7. Mooie finish geven ze!!

 8. die roze is heel mooi :)

 9. Bo

  Oehhh mooie lakken!

 10. Die roze ziet er mooi uit! Je kan nooit genoeg felroze lakjes hebben haha :D

 11. Die roze is zooooo mooi, echt een knalkleurtje!

 12. *swoooooon* Ik vind ze allebei prachtig van kleur!

 13. Leuke kleurtjes :D

 14. Ik vind ze allebei erg mooi, maar de roze vooral!

 15. Die roze is leuk!

 16. Mooie kleuren!
  Ik twijfelde nog over de bruine kleur, want mijn stash zit ook vol met beige en nude tinten, maar als ik hem zo zie vind ik hem toch erg mooi!

  • Ja, je denkt van mhua die heb ik wel, maar toch niet hoor haha. Hij is mooier dan je in eerste instantie denkt. Vooral voor de herfst!

 17. Beide lakken zijn gorgeous, zelfs de bruine lak vind ik mooi. Ze zijn ook zo heerlijk intens he! En de jelly/glossy finish vind ik echt mind-blowing.

 18. Ik die roze vind ik nu heel mooi. De bruine vind ik erg mooi voor de winter.

 19. Goeie kleuren, ook samen

  XO

 20. mooie kleurjes

 21. Die eerste kleur is wel heel erg mooi :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén