Sally Hansen – Complete Salon Manicure lakken

s5
Ik denk dat de meeste van jullie de Sally Hansen Complete Salon Manicure lakken wel kennen. Sally Hansen is uitgekomen met tien nieuwe kleuren waarvan ik er drie aan jullie kan laten zien.

s4
De Sally Hansen Complete Salon Manicure lakken zijn 7 in 1 lakken. Ze beloven:
– Basecoat
– Groeistimulerend
– Versterkend
– Salon geïnspireerde kleuren
– Gel shine
– Topcoat
– Anti-chip

swatches coty bb cream 201
nagellak coty  bb cream 435
s6
Het zijn hele grote potjes waar maar liefst 14,7 ml in zit. Meestal geld hoe meer inhoud, hoe duurder het product. De meeste lakken bevatten 10 ml en hier zit dus 4,7 ml meer in. Het kwastje is rond afgesneden en hierdoor is de vorm van je nagels goed te volgen. Geen vierkantjes meer, maar mooie afgeronde nagellak. Dit vind ik al een groot pluspunt! Ik was een tijdje opzoek naar de namen van de lakken totdat ik ontdekte dat ze op de dop stonden.

s1
Deze kleur heet 672 Jaded. Een mintgroen lakje die iets meer naar de blauwe kant neigt dan naar de groene kant. Hij is niet te vergelijken met Sold Out Forever van Catrice. Dit is een heel andere kleur en ik had hem dan ook nog niet in mijn stash. Ik vind het een echte toevoeging en een leuk kleurtje voor de lente en e zomer.
nagellak coty  bb cream 333
nagellak coty  bb cream 339
Helaas is de dekking minder. Ik had vier laagjes nodig om hem dekkend te krijgen en dat vind ik echt teveel. Sally Hansen beweert dat de lakken al een base en –topcoat bevatten en je die dan niet meer hoeft te  gebruiken. Dit scheelt wel weer twee laagjes, maar omdat ik vier laagjes nodig heb droogt de lak erg langzaam. Een sneldrogende topcoat is dan wel een musthave en dan heb je toch weer dat extra laagje nagellak nodig. Erg jammer, want ik vind de kleur erg mooi!

s2
Dit is 406 Purple Heart. Een zachtroze/lila kleur die ik ook geschikt vind voor de lente of de zomer.
nagellak coty  bb cream 378
nagellak coty  bb cream 365
Deze lak dekte gelukkig in een laagje minder. Aan drie laagjes had ik voldoende. Hoewel mijn maximum twee laagjes is heb ik voor een mooie kleur nog wel dat extra laagje over.

s3
Dit is 675 Mermaid’s Tale. Als eerste vind ik de naam erg leuk en ook goed bij de kleur van de lak passen. Dit is typisch een Amanda lakje. Dat is ook het eerste wat Jorinde riep toen ze dit lakje zag. Ik hou van glitters en aparte lakken en daar voldoet deze lak wel aan. Hij is blauw met grove blauwe en groene glitters. Daarnaast bevat hij ook nog kleine blauwe glitters die je goed op de foto kunt zien.
nagellak coty  bb cream 404
nagellak coty  bb cream 411
Dit resultaat had maar liefst 5 laagjes nodig, maar het resultaat mag er wel zijn. Wat een geweldig mooie lak! Ik denk wel dat ik opzoek ga naar een bijpassende blauwe kleur zodat ik hem als topcoat kan gaan dragen. Mocht je nog op zoek zijn naar iets bijzonders dan kan ik je deze lak aanraden. In de zon zie je de glitters schijnen en geven de een wauw effect.

Ik heb gemengde gevoelens over de Sally Hansen Complete Salon Manicure lakken. Ik vind het jammer dat ze zoveel laagjes nodig hebben om te dekken. Daarentegen hebben ze wel weer leuke kleuren die ik niet overal tegenkom.

Sally Hansen wordt verkocht bij ICI Paris XL waar de lakken € 11,99 per stuk kosten.

Heb jij al Sally Hansen lakken in je bezit? Zo ja, wat voor kleur en wat vind jij van de kwaliteit?

Vorige

Opgemaakt April (Jorinde)

Volgende

Winactie – Too Faced Pixie Pin-Ups Palette!

24 Comments

 1. Wat een mooie lakken!

 2. Mooie lakjes! Wel jammer dat de kwaliteit niet geweldig is.

 3. Ik zou dat bedrag niet uitgeven aan deze lakken de mermaid’s tail kan ik me nog voorstellen als topcoat. Maar ik hou er wel van als ze in 2 lagen dekkend zijn. En als dat niet zo is moet de lak lekker snel drogen. Dan vind ik een derde laag niet erg.

 4. Geweldige kleurtjes!

 5. Allemaal, prachtige kleurtjes!

 6. Mooie kleuren! Ook de glitterlak spreekt mij aan, wel jammer van de 5 laagjes.
  Leuke nieuwe lay-out :D

 7. wauwie wat een prachtlakje die laatste, al is 5 laagjes wel heel erg veel

 8. De kleurtjes vind ik echt heel leuk en vrolijk! :) Mooie nieuwe layout hebben jullie :D

 9. Mooie kleuren! Wat hebben jullie trouwens een gave, nieuwe layout :)

 10. ik vind deze lakjes zalig :)

 11. Deb

  jammer van de dekking, maar ik vind ze wel erg mooi. De turquoise is alvast mijn favoriet!!

 12. Purple Heart is mooi!

 13. love die glitterlak :D

 14. Heerlijke kleurtjes

 15. Mooie kleurtjes! Inderdaad jammer dat je zo vaak moet lakken voor een mooi resultaat, dat weerhoudt mij wel om de lakjes te kopen.

 16. Wat een mooie lakjes :)

 17. ik vind ze mooi!

 18. Wauw, de laatste vind ik het mooist!

 19. mooie lakjes, vooral de laatste!!

 20. Mermaid’s Tale is mijn favoriet! Sowieso zijn blauwe nagellakken altijd goed, maar met een grove glitter erin.. WOA!

 21. Ik zou niet kunnen kiezen wat een prachtige kleurtjes!

 22. Die groene staat je mooi mop :D Andere kleurtjes zijn ook heel tof!

 23. hele mooie kleurtjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén