Opgemaakt April (Jorinde)

IMG_4442
Zoals jullie misschien weten heeft Amanda de vorige keer in haar eentje het opgemaakt filmpje gemaakt. Ik had het te druk om te filmen, waardoor ik nu de opgemaakt spulletjes van mij in een apart artikel laat zien.

IMG_4445
Als eerste laat ik drie haarproducten zien die ik heb opgemaakt.

De Kerastase ciment thermique is een product dat je haar beschermt tegen de hitte van de föhn en stijltang. Ik heb zuinig met dit product gedaan, omdat ik hem zo fijn vond wisselde ik hem af met andere beschermende producten. De geur van dit product is goddelijk en ik zal hem zeker nog eens aanschaffen.

Herbel essences dazzling shine shampoo. Deze shampoo maakte mijn haar niet goed schoon naar mijn idee. De geur is wel lekker fris en hij schuimt lekker. Deze shampoo zal ik niet meer aanschaffen.

Lóreal studio styling wax. Dit potje had ik al zeer lang in mijn kast staan met een restje erin. Toen ik mijn kastje aan het opruimen was, besloot ik hem maar eens op te maken om weer ruimte te creëren. Het product is erg vet en plakkerig. Deze zal ik niet meer aanschaffen.

IMG_4451
Helaas heb ik de yves rocher bambou douchegel opgemaakt. Wat is dit een heerlijke douchegel. Hij ruikt zo lekker fris en ik ga hem zeker weten opnieuw kopen. Dit product gaat zeker terug komen in mijn favorieten van het hele jaar.

The body shop white musk shower gel mini. Wederom een heerlijke douchegel. Ik ben gek op de white musk geur van The body shop en zal ook deze weer een keer opnieuw kopen.

Rituals refelction hand wash wilde ik al een tijdje uitproberen en kon hem kopen in de sale. Achteraf ben ik blij dat ik hem in de sale heb gekocht, want ik vind deze helemaal niet zo speciaal. Hij maakt mijn handen goed schoon, maar daar houdt het wel bij op. Ik gebruik liever een lekker geurende en voedende hand zeep van Palmolive ofzo. Deze zal ik niet meer aanschaffen.

IMG_4457
Als ik een spuit deo gebruik, koop ik tegenwoordig altijd de rexona crystal clear aqua. Werkt goed en laat geen witte strepen achter.

Wat een fijne oog crème is de Olaz regenerist daily 3 zone treatment cream. Hij is eigenlijk bedoeld voor ogen, kaaklijn en hals, maar ik heb hem alleen voor rond mijn ogen gebruikt. Hij ruikt heerlijk zoetig en is super zacht. Ik denk dat ik hiervan een full size ga kopen.

Lóreal nude magique had ik als tester, maar ik vind hem verschrikkelijk. De kleur werd hartstikke oranje op mijn huid. Ik ben dan ook dol op testers om miskopen te voorkomen.  Deze zal ik niet gaan aanschaffen.

Skin79 bb cream tester in de oranje verpakking vond ik erg fijn. De kleur matchte goed met mijn huid en hij voelde ook erg fijn aan. Deze ga ik denk ik wel een keer full size aanschaffen. Ik heb nu nog een andere staan van dit merk, maar die is eigenlijk wat te wit/grauw.

IMG_4458
Als laatste de minst leuke verpakkingen om te laten zien naar mijn mening. De watjes van demake-up vind ik de fijnste die er zijn en koop ik regelmatig opnieuw.

Ik weet echt niet meer waar ik deze reinigingsdoekjes van Sence heb gekocht, maar voor swatches en dergelijke deden ze goed hun werk. Ik gebruik zo’n product nooit voor mijn gezicht, want dat vind mijn huid helemaal niet prettig. Als ik ze tegen kom zal ik ze zo weer opnieuw kopen.

De wattenstaafjes van de hema vond ik niet fijn. Het bolletje wat op het stokje zat niet stevig en als ik er oog make-up remover opdeed en langs een randje onder mijn oog ging hing het watje er een beetje slapjes bij. Ik vind het juist fijn als zo’n watje stevig en compact op het staafje zit. Deze zal ik niet meer aanschaffen.

Dit waren mijn opgemaakt spulletjes van de afgelopen maand. Heb jij de laatste tijd nog veel opgemaakt?

Vorige

Shoplog – Moederdag (Rituals, Xenos, Jamin, Drogisterij)

Volgende

Sally Hansen – Complete Salon Manicure lakken

29 Comments

 1. Flink wat producten heb je opgemaakt! Ik vond die bambou shower gel van yves rocher juist vies haha, ik heb hem weggekiepert na 1x gebruiken.

 2. Mooie producten!

 3. van die nude magique heb ik al veel slechte dingen gehoord, wat jammer want het concept was wel leuk

 4. Lekker veel heb je opgemaakt zeg! De hand lotion van Rituals is trouwens wel heel erg lekker :)

  • Die moest nog niet verzonden worden: Hij is fijner dan de hand wash omdat die je handen lekker verzorgd, maar het is meer een handcreme natuurlijk

 5. die nude magique is inderdaad geen aanrader :)

 6. Zachte wattenstaafjes zijn niet cool, anders krijg je die haartjes ook in je ogen! Maar damn gurl, wat heb jij ook weer veel opgemaakt! Hahaha, ik vond het oranje effect van L’Oréal juist mooi. :’D Damn, ik stond er versteld van hoe oranje het kon worden. Ooooh, Musk is zo lekker hé! Oh my god, dat is ook een favoriet van TheBodyShop!

 7. Leuk weer om te zien!

 8. Fijne dingen heb je opgemaakt

 9. best veel opgemaakt zeg :D

 10. Leuk om te zien, je hebt weer veel opgemaakt. :)

 11. Leuk artikel, dat zilvere dienblad heb ik ook :D Die Loreal Nude Magique vond ik zelf ook vreselijk, echt veel te donker. Die Olaz cream klinkt erg goed trouwens, merkte je ook verschil?

 12. Leuk zeg :) Ik vind de douchegels van Yves Rocher ook altijd superfijn!

 13. Fijne producten heb je opgemaakt, lekker veel ook!

 14. Ik vond Nude Magique juist fijn toen ik de tester gebruikte. Jammer dat hij bij jou tegenviel! Weer leuk om te zien wat je opgemaakt hebt :)

 15. Ohh goed dat ik nu lees dat je de handzeep van de rituals niet zo speciaal vond. Ik wou hem eerst kopen maar nu toch niet meer :)

 16. Wauw ,dat zijn aardig wat producten die zijn opgemaakt. Ik wil ook nog steeds zo’n blogpost maken maar ik maak gewoon te weinig op haha

 17. Lekker veel opgemaakt :-) En, zie ik daar Rituals ;-) Wat een heerlijke producten! Afgelopen weekend heb ik ook een ‘opgemaakt’-artikel geplaatst en daar zat ook iets van Rituals bij :-)

 18. Jullie maken altijd zoveel op! Leuk!

 19. Leuk om het zo een keer te lezen. De olaz creme lijkt me ook fijn. Misschien eens proberen. Ik ben nog op zoek naar een goede oog crème. De mobiele site ziet er super leuk uit meiden!

 20. lekker veel opgemaakt! en watjes moet ik altijd blijven bijkopen haha.

 21. Sas

  Leuke spulletjes!!

 22. Lekkere spulletjes heb je opgemaakt en ik vindt de white musk lijn van de bodyshop ook heerlijk

 23. altijd leuk om te zien

 24. Fijne producten heb je opgemaakt! Ik vind de groene douchegel van Yves Rocher ook zeer fijn :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén