Opgemaakt januari & februari 2015 – deel 1

speldjes hannah opgemaakt 134
Het gaat super goed met het opmaken van mijn producten. Ik koop bijna niets bij, op shampoo & conditioner na, omdat ik dit niet meer in voorraad heb. Omdat het zoveel is splits ik het op in twee artikelen. Vandaag laat ik je het eerste deel zien van de producten die ik heb opgemaakt in januari en februari 2015.

speldjes hannah opgemaakt 141
Gliss Kur Nutricion Total Shampoo, Million Gloss conditioner, 2 x Asia Straight Conditioner.
Ik ben altijd tevreden over de producten van Gliss Kur, zo ook bovenstaande producten. Mijn favoriet is de eerste lijn samen met de Shea lijn.

speldjes hannah opgemaakt 147
Dove mini conditioner voor rood haar, Guhl shampoo’s, Aussie 3 minute miracle conditioner.
Ik ben alleen tevreden over de Guhl shampoo’s. Ik vind deze erg fijn om de Gliss Kur shampoos mee af te wisselen zodat mijn haar daar niet aan gewend raakt. Het Dove product vond ik niet zo fijn en de Aussie conditioner ook niet. De geur is lekker, maar ik vind de werking totaal niet fijn. Mijn haar wordt er niet doorkambaar of zacht van.

speldjes hannah opgemaakt 158
De Tuinen amandel handzeep, AH handzeep gel, Sabon Shower Oil, Nivea Pearl & Beauty deo’s.
De handzepen vond ik niet erg bijzonder en ik zou ze daarom niet opnieuw kopen. De Shower Oil van Sabon vond ik lekker, maar ik vond het teveel van dezelfde geur en daarom duurde het heel lang voordat deze op was. Ik merkte trouwens niets van de olie. Ik vond hem hetzelfde werken en voeden als een normale douchegel. Ik zou in het vervolg alleen een kleinere verpakking kopen met een andere geur. De Nivea deo’s vond ik fijn en zou ik weer opnieuw kopen. Vooral de rechtergeur vond ik erg lekker.

speldjes hannah opgemaakt 173
2 x Olaz verfrissende tonic, l’Oreal oog- & lipreiniging, Rituals awareness gezichtsreiniger, Biotherm mini, De Tuinen honing dag- en nachtcrème.
De Olaz & l’Oreal reinigers gebruik ik standaard en zijn mijn ultieme favorieten. Ik zou ze daarom natuurlijk weer opnieuw kopen. Ik was niet onder de indruk van de Rituals reiniger en de Biotherm mini. Ze deden niets voor mijn huid. De Tuinen honing dag- & nachtcrème is mijn nieuwe favoriete dagcrème. Hij heeft dezelfde structuur als mijn Clinique all about dagcrème, alleen is deze een stuk goedkoper. Mijn huid zuigt als het ware de crème helemaal op waarna mijn huid gehydrateerd, gevoed en zacht is. Ik wil er nog een keer een review over schrijven!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een opgemaakt artikel te zien. Binnenkort volgt deel 2!

Welke producten heb jij de laatste tijd opgemaakt? En wat vond je van deze producten?

Vorige

4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger parfum

Volgende

Schwarzkopf Gliss Kur Million Gloss haarlijn

  1. Wauw je hebt echt een hoop opgemaakt! Ik ben ook een soort van onderweg naar dat om alles op te maken :)

  2. Wow, echt superveel opgemaakt!

  3. lekker veel! vind ik altijd leuk om te lezen

  4. Oh wauw, je hebt altijd een hele lading hé Aman! Leuk om te zien dat je altijd veel opmaakt. :)

  5. Wow, wat heb je veel opgemaakt! De producten van het merk Aussie vind ik ook niet fijn. Vandaag staan er twee producten van dit merk in het opgemaakt artikel, maar over beide items ben ik niet te spreken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén