Schwarzkopf Gliss Kur Million Gloss haarlijn

Guhl opgemaakt 018
Sorry dames dat ik zo’n lange tijd geen update heb geplaatst. Ik was druk met het zoeken naar een baan, afstuderen en inmiddels 36 uur per week aan het werk! Mijn blog staat daardoor even op een wat lager pitje, want ik moet prioriteiten stellen. Vandaag review ik de Gliss Kur Million Gloss haarlijn van Schwarzkopf voor jullie!

Guhl opgemaakt 016
Guhl opgemaakt 029
De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, haarmasker en haarolie. Ik vind de producten er onwijs mooi uitzien door de reflecterende delen. Ook vind ik het een frisse uitstraling hebben door de turquioise kleur. De producten ruiken verzorgend en zacht zoals ik ook verwacht bij Gliss Kur producten aangezien ik dit merk altijd gebruik voor mijn haar. Ik had wel een meer frisse geur verwacht door de uitstraling, maar ik ben zeker niet teleurgesteld in de geur.

De producten zouden voor hoogglans en intensief herstel moeten verzorgen en zijn bedoeld door dof en glansloos haar. Nu vind ik het heel lastig om de producten hier op te beoordelen aangezien ik altijd Gliss Kur producten gebruik en mijn haar niet dof en glansloos is. Dit was een nieuw lijn en daarom was ik er benieuwd naar, niet vanwege de werking die het zou moeten hebben!

Guhl opgemaakt 051
Van boven naar onder: olie, masker, conditioner, shampoo.

Guhl opgemaakt 024
Ik vind de producten erg fijn in gebruik en de shampoo en conditioner komen zeker in mijn top 3 van favoriete Gliss Kur shampoo’s en conditioners (ik heb bijna iedere lijn wel geprobeerd).

Guhl opgemaakt 040
Ik vind het masker wat tegen vallen. De conditioner is dun van structuur en niet zo dik als ik van een masker zou verwachten. Ik vind hem even goed werken als de conditioner en zou daarom of kiezen voor de conditioner of het masker.

Guhl opgemaakt 031
Guhl opgemaakt 044
De olie maakt mijn haar zacht, minder pluizig en glanzender. Helaas maakt hij mijn haar ook snel vet, ook als ik maar een klein beetje gebruik. Ik heb dat als erg snel en dat vind ik erg jammer. Ik pak hem daarom ook minder vaak dan ik zou willen. Al met al vind ik het een erg fijne lijn en kan ik de shampoo en conditioner aan jullie aanraden.

De prijzen zijn als volgt:
Shampoo € 5,29 voor 250 ml
Conditioner € 5,29 voor 200 ml
Masker € 7,99 voor 150 ml
Olie € 10,99 voor 75 ml

De producten zijn te koop in de webshop van Drogistplein.

Was jij al bekend met deze lijn? En gebruik jij ook al producten van Gliss Kur? Laat het hier onder weten bij de comments!

samenwerking2

Vorige

Opgemaakt januari & februari 2015 – deel 1

Volgende

New In ♥ Wereld kaarten

  1. Gliss Kur is zo’n fijn merk :-) Ik heb al verscheidene shampoos geprobeerd en ben er zeer tevreden over. Deze lijn ken ik nog niet. Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt. Ik denk dat ik op korte termijn een bezoekje ga brengen aan een drogisterij ;-) Fijne dag, liefs Marloes

  2. Jammer dat de olie je haar snel vettig maakt, vind ik altijd zo jammer aan dat soort producten! De rest klinkt wel goed. Ja het masker mag wel dikker van mij zijn, vind dat altijd zo lekker smeren haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén