New In ♥ Wereld kaarten

Guhl opgemaakt 094
Sinds een paar weken heb ik twee nieuwe kaarten van de wereld in huis. Eén van Europa en één van de wereld. Ik wilde al zo lang zulke kaarten in huis hebben en nu ik ze dan eindelijk in huis heb kan ik niet wachten om ze aan jullie te laten zien.

Ik weet niet wat het is dat ik zo dol ben op kaarten van de wereld, maar ze hebben iets magisch. Alle verre reizen die ik nog wil maken, alle landen die ik nog moet zien staan er allemaal op. Toekomstige herinneringen waarvan ik nog niet weet hoe ze gevuld gaan worden. De voorwaarden voor de kaarten waren dat ze er niet gewoon uit zagen. Ik zag op de webshop van Posters dat ze verschillende soorten hadden. Ik ben uiteindelijk gevallen voor een bruin exemplaar en een kleurig exemplaar met authentieke details.

Guhl opgemaakt 092
De canvas van de wereld kwam geseald binnen en was gelukkig onderweg niet beschadigd. Ik heb hier toch altijd een beetje vrees voor, want je weet nooit hoe er onderweg met je spullen gegooid wordt.

Guhl opgemaakt 106
Guhl opgemaakt 103
De canvas is echt ontzettend groot! Ik had hem zelf iets kleiner verwacht, maar vind het wel ongelooflijk gaaf hoe groot hij is. Hij is 80 bij 60 cm en kost € 89,95.

Guhl opgemaakt 100
De kaart is ontzettend scherp en mooi gedrukt. Alles is goed te zien en er is niet weg gevaagd.

Guhl opgemaakt 112
Guhl opgemaakt 117
De hoeken zijn ook mooi afgewerkt.

Guhl opgemaakt 320
De andere kaart was een prachtige poster van Europa in kleur. Zoals je ziet is het geen gewone poster, maar heeft hij authentieke details.

Guhl opgemaakt 326
Guhl opgemaakt 330
Guhl opgemaakt 329
Ook hier zijn alle details weer goed en duidelijk geprint. Het enige nadeel aan deze poster vind ik dat hij oprolt en je hem of met bepaald spul op de muur moet plakken zodat hij tegen de muur plakt of dat je hem in een lijst moet doen, maar je moet daarvoor wel weer een lijst kopen en dat komt dan bovenop de prijs van de poster. De afmetingen van de poster zijn 91,5 bij 61 cm. De poster kost € 8,95. De kwaliteit van beide kaarten vind ik allebei ontzettend goed.

Heb jij ook een kaart van de wereld? Zo ja, hoe ziet deze er uit?

samenwerking2

Vorige

Schwarzkopf Gliss Kur Million Gloss haarlijn

Volgende

Travel wishlist – Polen

  1. Heel gaaf die landkaarten, zoiets lijkt mij ook erg leuk voor in huis :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén