IMG_2696
Wij wonen nu ruim een half jaar in dit huis en we zijn dit huis steeds meer ‘eigen’ aan het maken. Eén ding wat onlosmakelijk met ons verbonden is zijn onze reizen. In dit artikel laat ik zien hoe wij onze reizen terug laten komen in ons interieur.

IMG_2676
Dit wandrek hangt in ons toilet beneden. Voor de foto heb ik hem even in de woonkamer gezet zodat het rek wat beter tot zijn recht komt. Dat kunstlicht reflecteert de foto’s nogal. Op dit wandrek hangen allerlei foto’s en kaarten die met reizen te maken hebben. Een kaart die ik heb gekregen van een collega, inspirerende quotes op een aantal kaarten en onze eigen foto’s die ik heb laten afdrukken op retro foto papier. Ze komen in een hip doosje waar je de foto’s mooi in kunt opbergen.

IMG_2687
Ik ben zó blij met deze foto’s. Ik krijg er alleen maar complimenten over. Onder de foto is nog ruimte voor een tekst.

IMG_2682
Her en der plaats ik tekst onder een foto of een inspirerende quote. Ik blijf mijzelf op deze manier herinneren aan mijn doelen en extra te genieten van de reizen die wij al hebben mogen maken!

IMG_2691
De klipjes komen volgens mij van de Hema of Xenos. Tegenwoordig kun je hele leuke accessoires vinden om dit soort foto’s op te hangen.

IMG_2688
Niet alleen herinneringen aan onze laatste reis naar Amerika, maar ook van onze reis in 2017 naar Canada. Wauw, wat een adembenemende reis was dat.

IMG_2689
Hier een foto van mij van onze laatste reis door Amerika. Wat een contrast met Canada, maar ook zo leuk om verschillende landen en natuur te zien!

IMG_2696
Bij de eettafel hangt een slinger met lampjes waartussen ik ook retro foto’s van onze reizen heb gehangen. Hier heb ik enkel gekozen om knijpers te gebruiken voor wat meer rust. Ontzettend gezellig als ‘s avonds de lampjes aangezet kunnen worden. Iedereen die langskomt gaat meteen de foto’s bekijken en vraagt hoe onze reis was. En daar praten wij natuurlijk maar al te graag over!

IMG_2705
IMG_2703
IMG_2701
Nog even wat close-ups van enkele foto’s die er hangen.

IMG_2708
Hier zien jullie een item waar ik ontzettend trots op ben. Deze plaat heb ik zelf uit een oude atlas gesneden. Omdat hij over twee bladzijdes was gebonden met touw, moest ik héél voorzichtig de plaat lossnijden. Touwtje voor touwtje.. het heeft wel een halfuur geduurd, maar je ziet er niet niets meer van. Hij zit nog steeds aan elkaar zonder scheuren. Het is een onwijs mooie, oude plaat van Noord- en Midden-Amerika. Dit betekent dat zowel Canada als Amerika erop staat en hier zijn we allebei geweest. Dat maakt de plaat extra bijzonder voor mij, maar ook omdat het een DIY project van mij is geweest.

Ik wil graag nog grotere foto’s door het huis gaan hangen, maar daarvoor moeten we eerst gaan verven en dat staat de komende maanden op de planning. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en hoe jullie reizen terug laten komen in jullie interieur. Mocht je leuke ideeën hebben deel ze dan vooral in de comments.